4 φωτογραφίες »

Plug-in υβριδική η κορυφαία AMG έκδοση της Mercedes E-Class;

3.684 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2021)

Η Mercedes κατοχύρωσε το όνομα «Ε 73» που, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα το χρησιμοποιήσει για την κορυφαία AMG έκδοση της E-Class.

Στην κατοχύρωση ενός νέου ονόματος προχώρησε η Mercedes στο γραφείο πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ. To όνομα αυτό αποκαλύφθηκε πως είναι το «Ε 73», κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα, η Mercedes σκοπεύει να λανσάρει μια πολύ ισχυρή έκδοση για την Ε-Class.

Aν και αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το τι σχεδιάζει να κάνει η φίρμα με έμβλημα το αστέρι, οι περισσότεροι πιστεύουν πως η E 73 θα αφορά την κορυφαία έκδοση της E-Class και θα αποτελείται από ένα Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα συνδυάζει πιθανότατα τον V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων της E 63 με μια μπαταρία και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η συνολική ιπποδύναμη θα είναι μεγάλη, με τις πρώτες αναφορές να μιλούν για 700 άλογα.

Στο παρελθόν, το νούμερο «73» αφορούσε τα μοντέλα που είχαν στο μηχανοστάσιό τους τον V12 κινητήρα των 7,3 λίτρων, ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει απίθανο να πραγματοποιηθεί, εάν λάβουμε υπόψη τα αυστηρά όρια που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι έχει να κάνει με τους ρύπους που εκπέμπουν οι θερμικοί κινητήρες.

Η Mercedes-AMG αποκάλυψε πρόσφατα πως όλα τα νέα μοντέλα της θα εξοπλίζονται με κινητήρια σύνολα που θα συνδυάζονται με κάποιας μορφής ηλεκτρική τεχνολογία. Λαμβάνοντας υπόψη και τις προηγούμενες αναφορές, πως η Mercedes ετοιμάζει και μια Plug-in υβριδική έκδοση για το τετράθυρο GT Coupe μοντέλο της, μια πανίσχυρη PHEV έκδοση για την E-Class, θεωρούμε πως βρίσκεται προ των πυλών.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto