Ποια αυτοκίνητα έχουν πέραση στα σάιτ γνωριμιών;

1.996 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Θες να λάβεις περισσότερα μηνύματα σε τέτοια σάιτ και εφαρμογές; Βάλε αυτά τα αυτοκίνητα στο προφίλ σου.

Ποιες μάρκες βελτιώνουν τις πιθανότητες των ανδρών να βρουν ταίρι μέσω εφαρμογών θέλησε να βρει η εταιρεία γνωριμιών μέσω διαδικτύου Ζοοsk.

Σύμφωνα με την έρευνα, αν ο χρήστης βάλει στην φωτό-προφίλ του μια εικόνα ενός Jeep τότε τα μηνύματα που θα λάβει αυξάνονται κατά 243%. Ναι καλά διαβάσατε. Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων βρίσκoνται τα αυτοκίνητα της BMW που αυξάνουν το ποσοστό μηνυμάτων κατά 149% ενώ αυτά της Toyota το αυξάνουν κατά 73%.
 
Μπορεί τα van να σημειώνουν τα τελευταία χρόνια όλο και μικρότερες πωλήσεις αλλά συνεχίσουν να βελτιώνουν τον αριθμό που δέχονται οι χρήστες κατά 61%. Το ποσοστό στα σεντάν φτάνει το 42% και στα pick-up το 41%. Αντίθετα, τα hatchback δεν φαίνεται να δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα στους χρήστες, αφού το ποσοστό τους φτάνει το 15%.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι εάν σημειώνεις στην «περιγραφή» ότι έχεις στην κατοχή του αυτοκίνητο, το ποσοστό μηνυμάτων που δέχεσαι αυξάνεται κατά 48%. Από τις premium μάρκες, ιδιαίτερης αποδοχής τυγχάνουν οι χρήστες που λένε ότι έχουν Μercedes ή BMW ενώ όσον αφορά τις πιο mainstream φίρμες, οι πιο δημοφιλείς εταιρείες είναι η Ford, η Nissan και η Subaru.
 

LEASING APRILIOS
4green