«Πολεμικό» Ford Bronco με βίντσι, «αναπνευστήρα» & 400 PS
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Πολεμικό» Ford Bronco με βίντσι, «αναπνευστήρα» & 400 PS

3.159 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2021)

Όσο περιμένουμε να δούμε το Ford Bronco να κάνει... απόβαση στις ευρωπαϊκές χώρες, στην Αμερική ανακοινώνονται όλο και περισσότερες σκληροτράχηλες εκδόσεις, που είναι έτοιμες για απόβαση όπως της Νορμανδίας.

Το Bronco ακόμα πιο «άγριο»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση έκανε την εμφάνιση της μέσω social media κάνοντας το αμερικάνικο τετρακίνητο να φαίνεται ακόμα πιο «άγριο». Το νέο μοντέλο θα εξοπλίζεται από το εργοστάσιο με ένα βίντσι αξίας 3.000 ευρώ και ειδικό «αναπνευστήρα» για την εισαγωγή αέρα, κάνοντάς το έτοιμο για... υποβρύχιες καταδρομές.

Εξοπλισμός που σε κάνει να θες να χαθείς στη ζούγκλα

Το βίντσι έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Warn, γνωστή εταιρία off-road αξεσουάρ, με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά όπως την δυνατότητα έλξης 4,536 κιλών και μήκος 30 μέτρων. Ο οδηγός μπορεί να το αξιοποιήσει και μέσω τηλεχειριστηρίου ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Τζιπ εκτός δρόμου με 400 άλογα

To νέο off-road της αμερικανικής φίρμας θα εφοδιάζεται με έναν τρίλιτρο κινητήρα Ecoboost της Ford σε διάταξη V6, με επιδόσεις απόδοση 400 ίππων και ροπή 562 Nm. Μία ειδικά εξελιγμένη ανάρτηση κάνει την οδήγηση εκτός δρόμου να φαίνεται παιχνιδάκι, όπως διατείνονται οι άνθρωποι της Ford, και τον ανταγωνιστή Jeep Wrangler Rubicon να μοιάζει με μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Στην ιστοσελίδα μπορείς να «φτιάξεις» το Bronco

Αν και η αναμονή ακόμα είναι μεγάλη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τις επερχόμενες εκδόσεις μέσα από την ιστοσελίδα της Ford και να «φτιάξουν» το δικό τους Ford Bronco από τον διαμορφωτή του μοντέλου.
Θα βάλει στοπ στην εμπορική off-road καριέρα του Jeep Wrangler;

Εσύ τι λες; Μήπως όλος αυτός ο ειδικός εξοπλισμός είναι άλλη μία υπερβολή του μάρκετινγκ ή τελικά χρησιμεύει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green