To Le Fil Rouge concept ήταν το πρώτο μοντέλο της μάρκας που υιοθέτησε την Sensuous Sportiness σχεδιαστική γλώσσα.

Πολύ διαφορετικά τα Ηyundai νέας γενιάς

1.699 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2019)

Αυτό υποστήριξε ο επικεφαλής στον τομέα Σχεδίασης της νοτιοκορεάτικης μάρκας, κ. Simon Loasby. Διαβάστε τι είπε.

Aνοιχτός στο ενδεχόμενο να γίνουν ριζικές αλλαγές στην νέα σχεδιαστική γλώσσα που θα υιοθετήσουν τα μοντέλα Hyundai της επόμενης γενιάς είναι ο επικεφαλής στον τομέα Σχεδίασης της νοτιοκορεάτικης μάρκας, κ. Simon Loasby.

Σε συνέντευξή του, ο Loasby είπε πως ένας από τους στόχους του είναι να δημιουργήσει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα για την μάρκα που θα μπορέσει να διαδεχθεί επάξια την τωρινή, γνωστή στον κόσμο της αυτοκίνησης κάτω από το όνομα Sensuous Sportiness, που έχει υιοθετηθεί από όλα τα νέα μοντέλα της Hyundai.
 
O ίδιος φάνηκε πως δεν έχει καταλήξει ποια ακριβώς πρέπει να είναι η κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η μάρκα στο μέλλον λέγοντας: «Eίναι δυνατόν να συνεχίσουμε με την τωρινή σχεδιαστική συνταγή; Θα ταιριάζει στα μοντέλα μας σε 5 χρόνια από τώρα ή πρέπει να κάνουμε σαρωτικές αλλαγές; Xρειαζόμαστε παραδοσιακά σεντάν πια; Πόσα βενζινοκίνητα και πόσα πετρελαιοκίνητα μοντέλα χρειαζόμαστε; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν όταν σχεδιάσουμε τα μοντέλα της επόμενης γενιάς. Αυτό που με ενθουσιάζει είναι η αλλαγή σε ηλεκτρικές πλατφόρμες, τα συστήματα αυτονομίας και η ρομποτική. Θα είναι μια πρόκληση για μας.»

Τέλος, ο Loasby αποκάλυψε πως σύντομα θα αρχίσει να εργάζεται πάνω στο επόμενης γενιάς Sonata που αναμένεται να παρουσιαστεί σε περίπου 5 χρόνια.

Mercedes
test center