Στην πλήρη αποκάλυψη του εσωτερικού του νέου Kia Mohave προχώρησε η κορεατική μάρκα.

Η Kia δίνει στους ιδιοκτήτες του Mohave ένα πολυτελές περιβάλλον.

Όσοι κάθονται στη δεύτερη σειρά μπορούν επίσης να ρυθμίσουν κατά το δοκούν το σύστημα κλιματισμού βάσει των ξεχωριστών χειριστηρίων που υπάρχουν.

Πολυτελές το εσωτερικό του Kia Mohave

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2019)

Στην πλήρη αποκάλυψη του εσωτερικού του νέου Kia Mohave προχώρησε η κορεατική μάρκα, με την πολυτέλεια να είναι τo βασικό χαρακτηριστικό του.


Μπορεί το μοντέλο να μην προσφέρεται στην ελληνική αγορά, ωστόσο το εν λόγω εσωτερικό συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς δεν αποκλείεται οι ίδιες προδιαγραφές να ισχύσουν και για άλλα μοντέλα. Το Mohave προσφέρει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ενώ τις ίδιες διαστάσεις έχει και η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που εδρεύει στο κέντρο του ταμπλό.
 
Η Kia δίνει στους ιδιοκτήτες του Mohave ένα πολυτελές περιβάλλον, συνδυάζοντας μαύρης και μπεζ απόχρωσης δέρμα. Αυτός ο συνδυασμός βρίσκεται σχεδόν παντού στην καμπίνα, ενώ μικρότερη αλλά αρκετά εμφανής είναι και η χρήση ξύλου που παρατηρείται στα πλαϊνά των θυρών και στο κέντρου ταμπλό.
 
Οι πρώτες δύο σειρές καθισμάτων διατίθενται με θέρμανση, ενώ όσοι κάθονται στη δεύτερη σειρά μπορούν επίσης να ρυθμίσουν κατά το δοκούν το σύστημα κλιματισμού βάσει των ξεχωριστών χειριστηρίων που υπάρχουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη και η τρίτη σειρά καθισμάτων αναδιπλώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.
 
Αφήνοντας το εσωτερικό να πούμε πως το Mohave διαθέτει έξι προφίλ οδήγησης Comfort, Eco, Sport, Sand, Mud και Snow, ενώ η μοναδική επιλογή κινητήρα στην αγορά της Νότιου Κορέας είναι ένας V6 turbodiesel 3,0 λίτρων, απόδοσης 260 ίππων και 560 Nm ροπής. Ο πετρελαιοκινητήρας συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.   

Mercedes
moto