Porsche Boxster έγινε Shooting Brake

2.370 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2019)

To φιλόδοξο σχέδιο ενός Ολλανδού να μετατρέψει μια Boxster σε Shooting Brake έχει τα προβληματάκια του.

Τα Shooting Brake μοντέλα έχουν φανατικούς φίλους στην αυτοκίνηση λόγω του μοναδικού τους σχήματος που τα κάνει στο μάτι πολύ θελκτικά. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και ένα φανοποιείο στην Ολλανδία με την ονομασία Van Thull Development, όταν αποφάσισε να πάρει μια Porsche Boxster και να την μετατρέψει σε Shooting Brake.

To πρότζεκτ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά μέσω των εικόνων που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μπορούν να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. Προς έκπληξη όλων, το αυτοκίνητο υπό κατασκευή, αν και βασίζεται στην 986 γενιάς Boxster, θυμίζει περισσότερο την 911. Συγκεκριμένα, ο πρόβολος είναι ουσιαστικά μια ρέπλικα της 911 GT3 στην 997 γενιά της ενώ το πίσω μέρος έχει προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα από την 911 της 991 γενιάς.

Ελαφρύς προβληματισμός υπάρχει για την σχεδίαση του πλαϊνού μέρος καθώς οι εισαγωγείς αέρα που βρίσκονται μπροστά από τους πίσω τροχούς είναι μάλλον τοποθετημένοι πιο χαμηλά απ ό,τι θα έπρεπε ενώ την ίδια στιγμή η οροφή θα έπρεπε να είναι λίγο περισσότερο coupe, ώστε το αυτοκίνητο στο σύνολό του να έχει πιο σπορ χαρακτηριστικά.

Εσάς πως σας φαίνεται;
 

Mercedes
test center