Porsche: Προσφορά 500.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό

Porsche: Προσφορά 500.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό

1.604 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2021)

Η Porsche δώρισε 500.000 ευρώ στον Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό για να γίνουν εργασίες ανοικοδόμησης στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες σε Βέλγιο, Ολλανδία και Αυστρία.

Δωρεά 500.000 ευρώ από την Porsche στον Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό 

Η Porsche στηρίζει τις αντιπλημμυρικές προσπάθειες του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού με δωρεά 500.000 ευρώ. Τα χρήματα προορίζονται για εργασίες στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες σε Βέλγιο, Ολλανδία και Αυστρία και συγκεκριμένα στην ανοικοδόμηση τους. Τους τελευταίους μήνες, η Porsche, μαζί με τις θυγατρικές της Porsche Deutschland GmbH και MHP, έχουν ήδη δωρίσει συνολικά 1,8 εκατομμύρια ευρώ στην Aktion Deutschland hilft e.V. που ασχολείται με τον μετριασμό των συνεπειών από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Ανακατασκευή σχολείων και πανεπιστημίων

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Βελγικός Ερυθρός Σταυρός έχει εντοπίσει ότι υπάρχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια ευρώ μόνο για την ανακατασκευή σχολείων και πανεπιστημίων. Εδώ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η δωρεά της Porsche. Το επίκεντρο είναι η αναβάθμιση και ο εκ νέου εξοπλισμός γυμναστηρίων, τάξεων, κυλικείων, η αγορά σχολικού εξοπλισμού και εκπαιδευτικών βοηθημάτων. Θα ωφεληθούν περισσότεροι από 10.000 μαθητές και φοιτητές.

Ενισχύεται το ταμείο ανάγκης στην Ολλανδία 

Η δωρεά του Rode Kruis στην Ολλανδία θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του ταμείου έκτακτης ανάγκης. Αυτό το ταμείο θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές αποστολές και για να διατηρηθούν τα οχήματα έκτακτης ανάγκης σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον, οι εθελοντές θα εκπαιδευτούν ώστε να ανταποκρίνονται γρήγορα και να είναι καλά προετοιμασμένοι σε περίπτωση μελλοντικής καταστροφής.

Οδοφράγματα και drones από τον Αυστριακό Ερυθρό Σταυρό

Ο Αυστριακός Ερυθρός Σταυρός χρησιμοποιεί επίσης τη δωρεά της Porsche για αγοραστούν κινητά αντιπλημμυρικά οδοφράγματα. Απαιτούνται επίσης μεγάλα, drones προκειμένου να εκτιμάται η κατάσταση συνολικά και να παρέχεται ακόμη πιο στοχευμένη υποστήριξη Επιπλέον, χρειάζονται επιπλέον κινητές και θερμαινόμενες σκηνές.

Κοντά στον άνθρωπο η Porsche
- Ανακατασκευή σχολείων και πανεπιστημίων
- Ενισχύεται το ταμείο ανάγκης στην Ολλανδία 
- Οδοφράγματα και drones από τον Αυστριακό Ερυθρό Σταυρό
Θεωρείτε πως πρέπει να κάνουν παρόμοιες κινήσεις και άλλες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL