• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα «φρέσκα» - Citroen C3

33.005 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/8/2017

HOT
Δυνατότητες εξατομίκευσης, τεχνολογία, άνεση

 

To C3 ήρθε να συμπληρώσει την αναβάθμιση της Citroen με τον καλύτερο τρόπο αποτελώντας ένα από τα ισχυρότερα «χαρτιά» της. Παρά το γεγονός ότι «πάτησε» πάνω στις προηγούμενες γενιές του διατηρώντας τα στοιχεία εκείνων που τις έκαναν να ξεχωρίζουν (χώροι, μοντέρνα εμφάνιση, άνεση), προσφέρει σε αυτή του τη γενιά πολλά περισσότερα και είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Οι μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, η πλούσια γκάμα κινητήρων του και οι ανταγωνιστικές του τιμές το φέρνουν στην ελίτ της κατηγορίας γενικότερα.
 
Eκ των έσω: Η ξεχωριστή και μοντέρνα εικόνα συνεχίζεται και στο εσωτερικό του νέου Citroen C3 με στοιχεία που συναντάμε και στο C4 Cactus. Ποιοτικά είναι καλό παρά την αποκλειστική χρήση σκληρών υλικών, ενώ οι χώροι για τους επιβάτες είναι παραπάνω από ικανοποιητικοί. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 300 λίτρων. 
 
Στο δρόμο: Οδηγικά το νέο C3 είναι άνετο και διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα κύλισής του, ενώ αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευχάριστο μέσω της νέας πλατφόρμας που βασίζεται. 

Εκδόσεις
Αμαξώματος: Αποκλειστικά 5θυρο
Εξοπλισμού: Live, Feel, Shine
Τιμή από 11.950 ευρώ

Kινητήρες
- 1,2 λτ. βενζίνης με 68,  82 ή 110 ίππους 
- 1,6 λτ. diesel με 75 ή 100 ίππους

+ Εμφάνιση μέσα-έξω, χώροι, άνεση ανάρτησης, οδική συμπεριφορά, AdBlue στις εκδόσεις diesel
- Σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό, πλευρική στήριξη καθισμάτων, εργονομικές ατέλειες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ