• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

  Τα «φρέσκα» - Ford Fiesta

  32.923 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/8/2017

  HOT
  Οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση, high tech διάκοσμος, premium έκδοση Vignale
  Το νέο Ford Fiesta εξελίχθηκε όπως και όπου χρειαζόταν για να βρεθεί από την αρχή στην κορυφή της κατηγορίας όχι μόνο όσον αφορά την οδική του συμπεριφορά που αποτελεί και πάλι το σημείο αναφοράς της κατηγορίας, αλλά και γενικότερα. Σχεδιαστικά το νέο Fiesta δεν κρύβει εκπλήξεις παραμένοντας ωστόσο κομψό και δυναμικό, ενώ διαθέτει πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο, πλήρης γκάμα κινητήρων και εκδόσεων αλλά και ευρυχωρία αφού μεγάλωσε αισθητά. 
   
  Eκ των έσω: Στο εσωτερικό του, αντίθετα με το εξωτερικό, η σχεδίαση του Fiesta είναι εντελώς νέα και σημαντικά πιο ευχάριστη με high tech χαρακτήρα, ενώ και η ποιότητα είναι πολύ καλή με προσεγμένο φινίρισμα και καλή συναρμογή. Οι χώροι του είναι σημαντικά μεγαλύτεροι για τους επιβάτες (επαρκείς για 4 άτομα), ενώ ο χώρος αποσκευών αυξήθηκε κατά 2 λίτρα φτάνοντας έτσι τα 292 λίτρα συνολικού χώρου. 
   
  Στο δρόμο: Οδηγικά, το νέο Fiesta είναι ακόμα καλύτερο από το προκάτοχο. Η οδηγική αίσθηση είναι κορυφαία ενώ οι επεμβάσεις στην ανάρτηση το καθιστούν πιο άνετο και ακόμα πιο αποτελεσματικό στην γρήγορη κίνηση, αποτελώντας το καλύτερο οδηγικά αυτοκίνητο της κατηγορίας.  

  Εκδόσεις
  Αμαξώματος: 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις
  Εξοπλισμού: Trend, Titanium, Vignale, ST-Line
  Τιμή από 13.020 ευρώ

  Kινητήρες
  - 1,1 λτ. βενζίνης με 85 ίππους
  - 1,0 λτ. βενζίνης ΕcoBoost με 100, 125 και 140 ίππους
  - 1,5 λτ. πετρελαίου TDCi με 85 και 120 ίππους

  + Οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση, ποιότητα κατασκευής και συναρμογή στην καμπίνα, συστήματα ενεργητικής ασφάλειας & SYNC 3, θέση οδήγησης
  - «Προβλεπόμενη» σχεδίαση, κατανάλωση υπό πίεση

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ