• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tα καθιερωμένα - Renault Clio

33.002 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/8/2017

HOT
Και σε έκδοση Sport Tourer

 

Το Renault Clio στην ανανεωμένη του εκδοχή συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα καλύτερα εμπορικά μικρά αυτοκίνητα, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά του την κομψή εμφάνιση, το οικονομικό του προφίλ και την άνετη και ευχάριστη οδική συμπεριφορά του. Η ευρεία γκάμα κινητήρων του, οι καλοί του χώροι και  οι προσιτές του τιμές, το καθιστούν έναν αξιόμαχο παίκτη στην κατηγορία ασχέτως αν σε αυτή έχουν εισχωρήσει πολλά νέα μοντέλα. 
 
Eκ των έσω: Το εσωτερικό του Clio είναι ευχάριστο αισθητικά ενώ η  ποιότητα των πλαστικών είναι πολύ καλή, με υλικά μαλακής υφής στο επάνω μέρος του ταμπλό, με πολύ καλή συναρμογή και φινίρισμα. Οι χώροι του είναι καλοί γενικότερα και ικανοποιούν με άνεση 4 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών βρίσκεται στο άνω άκρο της κατηγορίας με όγκο 300 λίτρων.
 
Στο δρόμο: Το Clio επιδεικνύει πολύ καλή οδική συμπεριφορά με έμφαση στην άνεση και την ασφάλεια, ωστόσο δεν θα πει «όχι» και σε γρήγορες αναζητήσεις του οδηγού του, παραμένοντας σταθερό προβλέψιμο και ευχάριστο, παρά την μέτρια αίσθηση που προσφέρει από το τιμόνι του. 

Εκδόσεις
Αμαξώματος: 5θυρο και Sport Tourer (Station Wagon)
Εξοπλισμού: Authentic, Expresion, Dynamic
Τιμή από 11.860 ευρώ

Kινητήρες
- 1,2 λτ. Βενζίνης με 75 ίππους
- 0,9 λτ. βενζίνης turbo με 90 ίππους
- 1,2 λτ. βενζίνης turbo με 120 ίππους
- 1,5 λτ. πετρελαίου με 90 ή 110 ίππους

+ Σχεδίαση, κατανάλωση-οικονομία, οδική συμπεριφορά-άνεση
- Ελαφρύ και με μεγάλη στεφάνη τιμόνι, πλάτος πίσω καθίσματος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ