Τέλος στην άποψη ότι η Ferrari πρέπει να είναι κόκκινης απόχρωσης βάζει αυτή τη F40.

Η Ferrari από το 1987 έως το 1992 κατασκεύασε περίπου 1.300 μονάδες της F40.

Tο εξωτερικό μέρος δεν είναι το μόνο που τροποποιήθηκε.

Οι αλλαγές πέρασαν και στο εσωτερικό με τα καθίσματα να ντύνονται από δέρμα Alcantara εκρού απόχρωσης.

Πράσινη Ferrari F40 τραβάει τα βλέμματα

2.441 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2017)

Τέλος στην άποψη ότι η Ferrari πρέπει να είναι κόκκινης απόχρωσης βάζει αυτή τη F40 που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας.

Η Ferrari από το 1987 έως το 1992 κατασκεύασε περίπου 1.300 μονάδες της F40 με τις περισσότερες από αυτές να είναι βαμμένες με κόκκινο χρώμα (Rosso Corsa). Όμως η εταιρεία δεν έμεινε εκεί καθώς έβγαλε από τη γραμμή παραγωγής και διαφορετικής απόχρωσης μονάδες όπως κίτρινες και μαύρες.
 
Ωστόσο, η Ferrari F40 που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας διαφέρει και από αυτές φέροντας ένα πράσινο χρώμα που σίγουρα την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Συγκεκριμένα η μονάδα αυτή ήταν αρχικά κόκκινη, όμως μετέπειτα άλλαξε χρώμα.
Το αυτοκίνητο ανήκει στον Eugenio Amos, έναν συλλέκτη αυτοκινήτων, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει στη συλλογή του μια Mercedes CLK GTR, μια Porsche 993 GT2 RS και ένα RUF 911 Turbo R. Μάλιστα γίνεται λόγος πως η F40 είναι η δεύτερη F40 που έχει στην κατοχή του, την οποία και έστειλε στην Ιταλία προκειμένου να αφαιρεθεί από το αμάξωμα το κόκκινο χρώμα και στη θέση του να μπει το πράσινο.
 
Ωστόσο το εξωτερικό μέρος δεν είναι το μόνο που τροποποιήθηκε. Οι αλλαγές πέρασαν και στο εσωτερικό με τα καθίσματα να ντύνονται από δέρμα Alcantara εκρού απόχρωσης, ενώ τέλος να σημειωθεί πως το σπάνιας ομορφιάς μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στην εκδήλωση Milano Autoclassica, επιβεβαιώνοντας πως δεν είναι απόλυτο μια Ferrari να έχει απαραίτητα κόκκινη απόχρωση.

NEO TRAFIC
skoda