Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Πρεμιέρα για τα νέα Citroen e-C4 X και C4 X
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για τα νέα Citroen e-C4 X και C4 X

4.330 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2022)

Πρεμιέρα έκαναν τα νέα Citroen e-C4X και C4X μέσω των οποίων η γαλλική μάρκα προσφέρει στο αγοραστικό κοινό μια φρέσκια σε σχεδίαση εναλλακτική πρόταση.

Συνδυάζουν στοιχεία από σεντάν και SUV

Μία νέα επιλογή για αυτούς που αμφιταλαντεύονται στην αγορά ενός hatchback ή ενός SUV προσφέρει η Citroen μέσω των νέων e-C4 X και C4 X. Ακολουθώντας τα βήματα του ολοκαίνουργιου Citroën C5 X, η σχεδίαση των νέων e-C4X και C4X αμφισβητήσει τους παραδοσιακούς ορισμούς των compact αμαξωμάτων, προσφέροντας ένα σχεδιαστικό «μίγμα» που συνδυάζει τη σιλουέτα ενός fastback, ενός SUV και ενός σεντάν μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανάμεσα στο C4 C-Cross και C5 X

Με μήκος 4.600 χιλιοστά, τα e-C4 X και C4 X τοποθετούνται στη γκάμα της Citroen ανάμεσα στα C4 C-Cross και C5 X. Το μεταξόνιο των 2.670 χιλιοστών είναι ίδιο με το C4 C-Cross, καθώς και τα δύο βασίζονται στην πλατφόρμα CMP της εταιρείας. Με συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,29 Cd, η αεροδυναμική απόδοση έχει βελτιστοποιηθεί, κάτι που προσφέρει όφελος και στην αυτονομία, αλλά και την οικονομία του καυσίμου.

LED φωτιστικά σώματα και Airbumps

Αμφότερα τα μοντέλα εξοπλίζονται από LED φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω. Οι μεγάλοι τροχοί διαμέτρου 690 χιλ. σε συνδυασμό με τον κοντό εμπρόσθιο πρόβολο, δίνουν στο αυτοκίνητο αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα οι μαύροι ματ προστατευτικοί θόλοι τροχών και οι ποδιές στο κάτω μέρος του αμαξώματος, αλλά και τα Airbumps στις πλευρές με τα χρωματιστά ένθετα, ενισχύουν την αίσθηση της στιβαρότητας του συνόλου. Η δυναμική γραμμή της οροφής καταλήγει στο επάνω μέρος του πορτμπαγκάζ το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 510 λίτρα με τα καθίσματα στη θέση τους.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: