7 φωτογραφίες »

Η Jeep προχώρησε στην παρουσίαση του ανανεωμένου Jeep Compass, ξεκινώντας από το κινεζικό μοντέλο.

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Jeep Compass

18.137 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2020)

Πρεμιέρα έκανε το ανανεωμένο Jeep Compass, το οποίο αν και διατηρεί αναλλοίωτο το χαρακτηριστικό του στυλ, υιοθετεί νέα στοιχεία που του προσφέρουν ένα φρεσκάρισμα στην εξωτερική του εμφάνιση.


Η Jeep προχώρησε στην παρουσίαση του ανανεωμένου Jeep Compass, ξεκινώντας όπως είχε γνωστοποιήσει από το κινεζικό μοντέλο, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Guangzhou Auto Show. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμο, ωστόσο υιοθετεί μια αναθεωρημένη μάσκα και νέους προβολείς. Παράλληλα φαίνεται πως ο αεραγωγός στη μέση της γρίλιας είναι ελαφρώς ευρύτερος, ενώ επανατοποθετημένα είναι τα φώτα ομίχλης.
 
Στην κινεζική έκθεση το παρών έδωσε και το Compass Trailhawk. Το συγκεκριμένο μοντέλο κερδίζει μια μοναδική και πιο στενή γρίλια σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο. Ταυτόχρονα αλλαγμένος είναι και ο προφυλακτήρας που στις δύο γωνίες του φιλοξενεί δύο άγκιστρα με κόκκινη απόχρωση.  
 
Οι εξωτερικές αλλαγές είναι μικρές, αλλά στο εσωτερικό αλλάζουν τα πράγματα. Η καμπίνα του ανανεωμένου Compass είναι εξοπλισμένη με νέο τιμόνι, επανασχεδιασμένο ταμπλό και νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη 10,25 ιντσών. Μπορούμε επίσης να δούμε νέους διακόπτες, μεταλλικές πινελιές και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,1 ιντσών. Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί καθώς οι σχεδιαστές πρόσθεσαν μια νέα κεντρική κονσόλα, όπως και ένα νέο ασύρματο φορτιστή smartphone. Χάρη σε αυτές τις αναβαθμίσεις, το Compass φαίνεται πολύ πιο πολυτελές από τον προκάτοχό του.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες, στην κινεζική εκδοχή που βλέπουμε, το Compass θα προσφέρεται με δύο διαφορετικούς κινητήρες. Έναν υπερτροφοδοτούμενο 1,3 λίτρων που συνδυάζεται με ένα αυτόματο επτάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και κίνηση στους μπροστά τροχούς και έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,4 λίτρων με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και ένα σύστημα τετρακίνησης.
 
Η ευρωπαϊκή έκδοση του ανανεωμένου Jeep Compass θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Mercedes
moto