Πρεμιέρα για το νέο ηλεκτρικό Toyota bZ3
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το νέο ηλεκτρικό Toyota bZ3

3.536 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2022)

Το Toyota bZ3 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του, όντας το δεύτερο αυτοκίνητο της αμιγούς ηλεκτρικής οικογένειας bZ της ιαπωνικής μάρκας .

Το δεύτερο ηλεκτρικό της οικογένειας bZ

Μετά το bZ4X, το Toyota bZ3 κάνει επίσημα το ντεμπούτο του ως το δεύτερο μοντέλο στη νέα οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της μάρκας. Το τετράθυρο ηλεκτρικό λανσάρεται πρωτίστως για την αγορά της Κίνας και η κατασκευή τους προέρχεται από μια συνεργασία ανάμεσα στην BYD και την FAW Toyota.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση με έμπνευση τον σφυροκέφαλο καρχαρία

Σχεδιαστικά το νέο ηλεκτρικό της Toyota διατηρεί πολλά χαρακτηριστικά από το εμπρόσθιο μέρος του bZ4X. Μάλιστα, η Toyota περιγράφει ότι εμπνέεται από σφυροκέφαλο καρχαρία και αποτελεί στιλιστικό στοιχείο για όλα τα μοντέλα της οικογένειας bZ. Το χωρίς ρύπους σεντάν διαθέτει μια ρέουσα γραμμή οροφής που έρχεται σε αντίθεση με τις έντονες νευρώσεις στα πίσω φτερά. Όντας ηλεκτρικό έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον αεροδυναμικό συντελεστή που ανέρχεται στα 0,218 Cd.

Τεράστια κάθετη οθόνη για το infotainment

Στο εσωτερικό, το bZ3 έχει αυτό που η Toyota αποκαλεί διάταξη infotainment «Digital Island». Μια κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής είναι το highlight, μέσω της οποίας μπορούν να ρυθμιστεί ο κλιματισμός, το στερεοφωνικό, ενώ από εκεί μπορεί να γίνει και το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ. Ένας επιλογέας στην κεντρική κονσόλα είναι υπεύθυνος για την επιλογή των ταχυτήτων, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει χαμηλό προφίλ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN