Πρεμιέρα με 630 ίππους τα Audi RS6 Avant και RS7 Sportback Performance
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα με 630 ίππους τα Audi RS6 Avant και RS7 Sportback Performance

3.444 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2022)

Την έκδοση Performance των RS6 Avant και RS7 Sportback παρουσίασε η Audi, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο των δύο ήδη «καυτών» μοντέλων.

Ακόμα πιο «καυτά»

Μέχρι η Audi να γίνει πλήρως ηλεκτρική φίρμα θα συνεχίσει να φροντίζει τα μοντέλα της με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το ίδιο έκανε και για τα RS6 Avant και RS7 Sportback, παρουσιάζοντας τη νέα έκδοση Performance. Αμφότερα εξοπλίζονται με μία αναβαθμισμένη έκδοση του V8 κινητήρα twin-turbo, 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει τώρα 630 ίππους και 850 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα

Η κίνηση συνεχίζει να κατευθύνεται και στους τέσσερις τροχούς, αλλά χάρη στην αυξημένη ιπποδύναμη το «καυτό» δίδυμο της Audi επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα ή δύο δέκατα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από πριν. Τα RS6 Performance και RS7 Performance διαθέτουν το RS Dynamic Package στάνταρ, αυξάνοντας την τελική ταχύτητα στα 280 χλμ./ώρα, ενώ προσθέτουν σύστημα τετραδιεύθυνσης (στρίβουν ελαφρά και οι πίσω τροχοί).

Ελαφρύτερο και μικρότερο κεντρικό διαφορικό

Επίσης τα RS6 Avant και RS7 Sportback λαμβάνουν ένα νέο ελαφρύτερο και μικρότερο κεντρικό διαφορικό το οποίο είναι σε θέση να κατευθύνει την ισχύ του κινητήρα ανάλογα με τη διαθέσιμη πρόσφυση. Έως και 85 τοις εκατό μπορεί να μεταφερθεί στους πίσω τροχούς και μάξιμουμ το 70 τοις εκατό στον μπροστινό άξονα. Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα μειώνεται ο κίνδυνος υποστροφής όταν τα αυτοκίνητα πιέζονται. Σε νορμάλ συνθήκες οδήγησης το 60% πηγαίνει στον πίσω άξονα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
Audi