Πρεμιέρα με ταμπλό-οθόνη για τον «αδερφό» του Ford Mondeo
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα με ταμπλό-οθόνη για τον «αδερφό» του Ford Mondeo

9.323 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2021)

Το νέο πολυτελές μεσαίο σεντάν Zephyr παρουσίασε η Lincoln, με την αμερικανική μάρκα που ανήκει στον Όμιλο της Ford να δείχνει για πρώτη φορά το νέο της προϊόν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της πόλης Guangzhou στην Κίνα.

Πρεμιέρα στην Κίνα για το Lincoln Zephyr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Lincoln θέλει να εδραιώσει τη θέση της ως κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων στην Κίνα και έτσι στο πλαίσιο της Έκθεση Αυτοκινήτου της Guangzhou προχώρησε στην αποκάλυψη του πολυτελούς αδερφού του Ford Mondeo, Zephyr.
 

Premium σχεδιασμός, μεγάλο μεταξόνιο

Όπως μπορούμε να δούμε εξωτερικά το μοντέλο ενσωματώνει μία χαρακτηριστική φωτεινή LED μπάρα που τρέχει από τη μία άκρη στην άλλη, ενώ το ίδιο ισχύει και στο πίσω μέρος. Έχοντας μεταξόνιο άνω των 2.900 χιλιοστών η μάρκα λέει πως το Zephyr έχει άφθονο χώρο για τα πίσω πόδια, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το νέο premium σεντάν.
 

Τεράστια οθόνη αφής 27 ιντσών

Στην καμπίνα μεταξύ άλλων μπορεί κανείς να βρει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, που αποτελεί την αρχή μίας τεράστιας σε μήκος οθόνης αφής 27 ιντσών που ουσιαστικά καλύπτει όλο το ταμπλό. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό οι τεχνολογίες που υποστηρίζει είναι πολλές ανάμεσά τους η δυνατότητα να επιλέξουν οι επιβάτες μεταξύ προβολής πλήρους οθόνης ή προβολής σε διαχωρισμένες οθόνες. Το σύστημα infotainment που υποστηρίζει είναι το SYNC4+ που δέχεται ασύρματες ενημερώσεις. Παράλληλα τα συστήματα Co-Pilot 360 2.0 και Lincoln ActiveGlide κάνουν το ντεμπούτο τους στο αυτοκίνητο και επιτρέπουν αυτόνομες δυνατότητες υποβοήθησης οδήγησης επιπέδου 2+.
 

2λιτρο μοτέρ με 238 ίππους

Όντας αποκλειστικά για την Κίνα, το Lincoln Zephyr τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων με ισχύ 238 ίππων και συνδέεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Το Lincoln Zephyr αποκαλύφθηκε ως ο premium αδερφός του Ford Mondeo.
-2λιτρο μοτέρ με 238 ίππους.
-Τεράστια οθόνη σε όλο το ταμπλό 27 ιντσών με πολλές δυνατότητες.
-Μεταξόνιο άνω των 2.900 χιλιοστών.
-Ντεμπούτο στην Κίνα.
Θα ήθελες να δεις την τεράστια οθόνη στα επόμενα μοντέλα της Ford που θα έρθουν στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center