Η Ford προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες που φροντίζουν για την απρόσκοπτη μετακίνησή σας και τη διατήρηση του οχήματός σας σε άψογη κατάσταση.

Η εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo διασφαλίζει ότι θα παραμένετε εν κινήσει ακόμα και αν το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να μετακιθεί.

Τα premium after sales πακέτα της αγοράς

4.158 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2018)

Alfa Romeo 
Με κάθε ετήσια συντήρηση στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών της FCA αποκτάτε δωρεάν την υπηρεσία FreeToGo η οποία σας δίνει 1 χρόνο οδική και ταξιδιωτική βοήθεια καθώς και υπηρεσίες εναλλακτικής μετακίνησης.

Με το FreeToGo έχετε μια υπηρεσία οδικής βοήθειας με υψηλό περιεχόμενο καλύψεων, καθώς και ένα κινητό συνεργείο για επί τόπου αποκατάσταση των συνηθέστερων βλαβών.
 
Audi: Service με έκπτωση, δώρα και εγγύηση στα ελαστικά  
Για τους κατόχους μοντέλων Audi άνω των τεσσάρων ετών, παρέχονται ειδικά προγράμματα για τη φροντίδα του με γνήσια ανταλλακτικά Audi, διατηρώντας την εργοστασιακή του κατάσταση.
Πιο συγκεκριμένα, στους κατόχους Audi παρέχεται έκπτωση:
- 10% σε εργασίες και 10% στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας μεταξύ 4-6 ετών.
- 12% σε εργασίες και 12% στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας μεταξύ 6-8 ετών.
- 15% σε εργασίες και 15% στα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα ηλικίας 8 ετών και άνω.

Σε ό, τι αφορά ανταλλακτικά φανοποιίας ισχύει έκπτωση 10% για αυτοκίνητα ηλικίας μεγαλύτερης των 6 ετών
Παράλληλα με μία επίσκεψη στο Δίκτυο και δίνοντας το email σας, μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε 5 Πλήρη Service, 4 Δωροεπιταγές των 200 ευρώ και4 Ρολόγια Audi quattro.

Τέλος σε κάθε αλλαγή ελαστικών παίρνετε δωρεάν εγγύηση με ισχύ για 36 μήνες από την ημερομηνία της αγοράς, που καλύπτει τις περιπτώσεις καταστροφής από αιχμηρό αντικείμενο ή απευθείας πρόσκρουση, βανδαλισμό και κλοπή.

Ford: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το Ford σας
Με το Blue Service, η Ford προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες και προγράμματα, που φροντίζουν για την απρόσκοπτη μετακίνησή σας και τη διατήρηση του οχήματός σας σε άψογη κατάσταση. Σε αυτό περιλαμβάνεται δωρεάν οδική βοήθεια πανευρωπαϊκής κάλυψης και πανελλαδική φροντίδα ατυχήματος, πρόγραμμα εναλλακτικής μετακίνησης και υπηρεσία συλλογής και παράδοσης του οχήματος από το χώρο σας, καθώς και ξεκάθαρες χρεώσεις με εγγύηση καλύτερης τιμής.

Mercedes: Πακέτο κινητικότητας Mercedes
Τα πακέτα εγγύησης κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo διασφαλίζoυν - σχεδόν σε όλη την Ευρώπη - ότι θα παραμένετε εν κινήσει ακόμα και αν το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί.

Σε περίπτωση βλάβης, μικρών προβλημάτων, χτυπημάτων ή γρατζουνιών, ατυχήματος και βανδαλισμού ή κλοπής ανταλλακτικών, θα σας παρασχεθεί γρήγορα βοήθεια επί τόπου, δωρεάν και όλο το εικοσιτετράωρο. Αν χρειαστεί μάλιστα, θα μεταφερθείτε στον προορισμό σας με αυτοκίνητο αντικατάστασης ή ακόμα και με αεροπλάνο! 

Volvo: Stay updated και… καθαροί, με τον προσωπικό σας τεχνικό
Η Volvo παρέχει στους πελάτες της, τον προσωπικό τεχνικό service, ο οποίος θα κάνει την κράτηση και θα παραλάβει το Volvo σας, θα πραγματοποιήσει τις εργασίες service και στη συνέχεια θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο ο ίδιος, εξηγώντας ποιες εργασίες έγιναν.

Παράλληλα, σε κάθε επίσκεψή σας για το προγραμματισμένο service του Volvo σας, γίνεται δωρεάν αναβάθμιση όλων των ηλεκτρονικών μονάδων του αυτοκινήτου σας με την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού, ενώ μετά το πέρας του service, οι τεχνικοί της Volvo θα πραγματοποιήσουν και πλύσιμο στο αυτοκίνητό σας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
test center