Θα φέρει αναδιπλούμενη οροφή καθώς και μια σειρά από άλλα καλούδια.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα φέρει αναδιπλούμενη οροφή καθώς και μια σειρά από άλλα καλούδια.

Προ των πυλών το νέο Ford Transit Campervan

2.005 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2023)

Ανάμεσα στα νέα μοντέλα θα συμπεριλαμβάνεται και ένα campervan για τους ανθρώπους της εξοχής. Θα μπορούσε να είναι το ανασχεδιασμένο Transit Custom Nugget. Όλα τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις 24 Αυγούστου.

Το νέο Transit Custom Nugget…

…αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, 24 Αυγούστου και η εταιρεία υπόσχεται ότι θα μετατρέψει την επόμενη εκδρομή στην εξοχή σε «εμπειρία ζωής». Αυτό φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε η Ford στο X (πρώην Twitter).
 
To βίντεο δεν δείχνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά από τα λιγοστά που απεικονίζει διακρίνουμε το συρόμενο πλαϊνό παράθυρο και την ανασηκωμένη οροφή η οποία μπορεί να «ανοίξει» και να δημιουργήσει επιπρόσθετο χώρο στο πίσω μέρος (προφανώς για να μπορεί ο χρήστης να στέκεται όρθιος με άνεση).
 
Στο εσωτερικό υπάρχουν πάγκοι κουζίνας καθώς και ένα συρταρωτό ψυγείο, ενώ ο φωτισμός ελέγχεται από μια οθόνη αφής στο εσωτερικό του οχήματος. Πιο πίσω διακρίνεται ένας νεροχύτης και (πιθανώς) μια ντουζιέρα.
 
Το νέο βαν θα έχει ως βάση το ανανεωμένο Transit Custom και θα φέρει παρόμοιους κινητήρες ντίζελ και plug-in hybrid καθώς και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις. Θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο, στο Σαλόνι Αυτοκινούμενων του Ντύσσελντορφ.


Ανάμεσα σε όλα, υπάρχει και ψυγείο.

Ανάμεσα σε όλα, υπάρχει και ψυγείο.

Mercedes
test center