To πρόγραμμα Peugeot 3Plus παρέχεται στο πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Peugeot.

Πρόγραμμα τριπλής φροντίδας από την Peugeot

1.939 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Ένα νέο πρόγραμμα τριπλής φροντίδας προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκίνητων Peugeot στην Ελλάδα η γαλλική φίρμα. Δείτε αναλυτικά τι συνδυάζει το Peugeot 3Plus.


Το νέο πρόγραμμα της Peugeot είναι χωρισμένο σε τρία «βήματα» και φυσικά αποσκοπεί στην καλύτερη φροντίδα και μεγαλύτερη υγιεινή του αυτοκινήτου σας, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που κάτι τέτοιο είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.
 
Το πρόγραμμα Peugeot 3 Plus περιλαμβάνει κατ` αρχάς αντιβακτηριδιακό καθαρισμό και έλεγχο 8 σημείων του συστήματος κλιματισμού, με αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας. Σύμφωνα με τη μάρκα ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικρο-σωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός.
 
Στη συνέχει ακολουθεί η δεύτερη παροχή που είναι ο τεχνικός έλεγχος ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων εντός και εκτός του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας της οποίας ο έλεγχος  καθίσταται απαραίτητος, ιδίως για τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει ακίνητα για αρκετό καιρό. Ο έλεγχος αυτός λειτουργεί και προληπτικά βοηθώντας τους κατόχους να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα εγκαίρως ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία που πιθανότατα θα απαιτήσει κάποιο μεγαλύτερο ποσό για να αποκατασταθεί.
 
Τέλος, η τριπλή φροντίδα ολοκληρώνεται με την απολύμανση του αυτοκινήτου που αποτελεί πλέον μια βασική και σε κάποιες περιπτώσεις υποχρεωτική διαδικασία για την προστασία της υγείας μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος η μάρκα υποστηρίζει πως η απολύμανση διενεργείται εσωτερικά και εξωτερικά με την χρήση προϊόντων που είναι  σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή. 
 
To πρόγραμμα Peugeot 3Plus παρέχεται στο πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Peugeot και προσφέρεται στην τιμή των 50 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).  

OPEL NEA MONTELA
test center