Προκαλεί την Tesla (και) η Rezvani

3.589 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Η Rezvani θέλει να βάλει το Tank αντιμέτωπο με το Cybertruck της Tesla και προκαλεί αναφέροντας μεταξύ άλλων: «φέρτε τις μπάλες σας και θα φέρουμε εμείς τα καλάσνικοφ»!


H παρουσίαση της Tesla για το Cybertrack έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες. Αρχικά ήταν η Ford που προκάλεσε την Tesla να βάλουν σε διελκυστίνδα τα pick-up τους για να βγει ποιο είναι το ισχυρότερο ως απάντηση στο ατόπημα της Tesla να βάλει το τετρακίνητο και βαρύτερο Cybertruck αντιμέτωπο με ένα ελαφρύ δικίνητο F-150.

Έπειτα, ήταν η σειρά της BMW να ειρωνευτεί την θωράκιση του νέου μοντέλου της Tesla βάζοντας το σε σύγκριση με την θωρακισμένη X5 που προσφέρει σε εκλεκτούς πελάτες.

Τώρα, είναι η σειρά της Rezvani Μοtors να προκαλέσει την Tesla αφού ο CEO της εταιρείας, κ. Ferris Rezvani, να βάλουν αντιμέτωπα σε δοκιμασία την θωράκιση του Cybertruck με αυτή του φουτουριστικού μοντέλου της αμερικανο-ιρανικής εταιρείας. Η ανακοίνωση που έβγαλε αναφέρει: «Η Rezvani Motors προκαλεί την Tesla σε μια δοκιμασία βαλλιστικών δοκιμασιών για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς τους. Μετά την δοκιμασία του 70.000 δολαρίων AWD Cybertruck με το 30.000 δολαρίων ελαφρού 2WD Ford F-150, εγείρονται περισσότερες ερωτήσεις για τις ικανότητες του Tesla pick-up. Υπό το πρίσμα των ισχυρισμών της Tesla, η Rezvani Motors θα ήθελε να προκαλέσει την Τesla σε δοκιμασία.»
 
«Tesla, φέρετε τις μπάλες σας και εμείς θα φέρουμε το καλάσνικόφ που έχουμε. Ας κάνουμε ένα πραγματικό τεστ. Θέλουμε να συμμετάσχουμε και στο διαγωνισμό διελκυστίνδας.  Το Tesla pick-up είναι το χειρότερο επαγγελματικά σχεδιασμένο αυτοκίνητο όλων των εποχών και θα το διορθώσουμε χωρίς κόστος.»

PEIRAIOS LEASING
test center