Η Ford πιστεύει ότι ο αγώνας δεν ήταν δίκαιος αφού η Tesla χρησιμοποίησε μια ισχυρότερη τετρακίνητη έκδοση του Cybertruck.

Ζήτησε ρεβάνς η Ford, δέχτηκε η Tesla!

Ζήτησε ρεβάνς η Ford, δέχτηκε η Tesla!

23.295 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2019)

Η Tesla πέταξε το «γάντι» στη Ford αναφορικά με τη δοκιμασία διελκυστίνδας ανάμεσα στο Cybertruck και το F-150 και εκείνη το σήκωσε προκαλώντας τη δημόσια για ρεβάνς, αυτή τη φορά… επί ίσοις όροις.

Πριν από λίγες ημέρες η Tesla δημοσίευσε ένα βίντεο όπου παρουσίαζε το νέο της pick-up, Cybertruck να επικρατεί έναντι του Fοrd F-150 σε μία δοκιμασία διελκυστίνδας. Ωστόσο η Ford δεν άφησε αναπάντητο το γεγονός αυτό και αφού αρχικά έκανε λόγο για άνιση μάχη στη συνέχεια ζήτησε τη ρεβάνς από τον Elon Musk, ο οποίος απάντησε καταφατικά.
 
Η Ford πιστεύει ότι ο αγώνας δεν ήταν δίκαιος αφού η Tesla χρησιμοποίησε μια ισχυρότερη τετρακίνητη έκδοση του Cybertruck, έναντι μίας ελαφρύτερης πισωκίνητης έκδοσης του δικού της F-150. Έτσι μέσω ανάρτησης στο twitter ο αντιπρόεδρος της Ford, Sunny Madra προκάλεσε τον Elon Musk για τη ρεβάνς, με τον ισχυρό άντρα της Tesla να αποδέχεται την πρόκληση!
 
Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πότε και αν η μεγάλη μονομαχία θα επανεληφθεί, ωστόσο σίγουρα πρόκειται για κάτι που όλοι ευχόμαστε να συμβεί. Φυσικά για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.    

AUTOFIT PASXA
vw