Στις 18 Απριλίου στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη της νέας 911 Speedster.

Πρόσκληση έδειξε τη Porsche 911 Speedster

1.671 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2019)

Όταν ανοίξουν οι πόρτες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η νέα Porsche 911 Speedster θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της μπροστά στο κοινό. Ωστόσο δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να τη δούμε, καθώς σήμερα έχουμε την πρώτη διαρροή του εντυπωσιακού μοντέλου.

Όπως μπορούμε να δούμε η διαρροή πραγματοποιήθηκε μέσω ενός φυλλαδίου-πρόσκλησης για κάποια σημαίνοντα πρόσωπα και πελάτες της μάρκας. Εκεί αποτυπώνεται το επερχόμενο μοντέλο να βρίσκεται σε κάποιο στούντιο φωτογράφισης, προφανώς για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης. Μάλιστα κατά το παρελθόν στο συγκεκριμένο στούντιο φέρονται να έχουν φωτογραφηθεί και οι 911 Coupe και Cabriolet, καθώς και οι Panamera GTS και Macan S.
 
Η πρόσκληση αυτή, μεταξύ άλλων αναφέρει πως στις 18 Απριλίου στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στα πλαίσια της οποίας οι καλεσμένοι θα έχουν την τύχη να δουν πρώτοι την επίσημη παρουσίασης της νέας 911 Speedster. ¶λλες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση ή το ντεμπούτο δεν υπάρχουν, αλλά γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την επερχόμενη 911 Speedster.
 
Το γερμανικό αυτοκίνητο θα βασιστεί σε μία νέα πλατφόρμα και θα έρθει με ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό. Ως μέλος του τμήματος υψηλής απόδοσης GT πιθανότατα θα λάβει ισχύ από τον ίδιο κινητήρα που είδαμε και στο πρωτότυπο. Δηλαδή το εξακύλινδρο 4,0 λίτρων μοτέρ που θα προσφέρει 500 ίππους, ωστόσο η Porsche μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.
 
Μετά το ντεμπούτο της στη Νέα Υόρκη και μέχρι το τέλος του 2019, η 911 Speedster θα έχει μπει στις αγορές, ενώ μένει να φανεί αν η Porsche θα περιορίσει τον αριθμό παραγωγής.

Mercedes
moto