Η εικόνα είναι πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Πρόταση για το νέο Hyundai i20

8.398 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Η Hyundai εργάζεται για να φέρει τη νέα γενιά του i20, το οποίο αναμένεται να φτάσει περίπου στα μέσα του 2020. Έτσι ανεξάρτητοι σχεδιαστές κάνουν τις δικές τους προτάσεις για το νέο μοντέλο.


Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους εικόνες που να παρουσιάζουν χωρίς καμουφλάζ το μικρό κορεατικό μοντέλο, γνωρίζουμε πως αυτό αναμένεται να έρθει με νέο σχεδιασμό και φρέσκα χαρακτηριστικά, όντας ουσιαστικά αναβαθμισμένο από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα.
 
Ανεξάρτητοι σχεδιαστές υιοθετούν αυτές τις πληροφορίες και παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για τη νέα γενιά του i20. Όπως βλέπουμε στο συγκεκριμένο σχέδιο, το μπροστινό μέρος θα έχει μια εντελώς νέα γρίλια, η οποία θα είναι ευρύτερη και μακρύτερη και θα πλαισιώνεται από νέους προβολείς που θα χαρακτηρίζονται από καμπυλωτό σχεδιασμό, ενώ στη βάση τους θα φιλοξενούν τα φώτα ημέρας. Ο προφυλακτήρας διαθέτει νέους κυκλικούς προβολείς ομίχλης σε μαύρο τριγωνικό μοτίβο. Από κει και πέρα το σχέδιο υιοθετεί δυναμικές γραμμές που βρίσκονται τόσο πάνω στο καπό, όσο και στο πλαϊνό μέρος, κεκλιμένη οροφή σε μαύρο χρώμα αλλά και μία πιο ευρεία και χαμηλωμένη στάση σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.
 
Το ολοκαίνουργιο Hyundai i20 πιθανότατα θα καθίσει σε μια αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας του τρέχοντος μοντέλου.

Περνώντας στο εσωτερικό, θα είναι πολύ πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά, θα έχει ένα κομψότερο σχεδιασμένο ταμπλό, ενώ η λογική λέει πως αυξημένος θα είναι ο συντελεστής της άνεσης για το σύνολο των επιβατών. Μέρος του εξοπλισμού αναμένεται να είναι μία νέα οθόνη για τα σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ οι φήμες αναφέρουν πως το i20 θα πάρει ως δάνειο πολλά από τα στοιχεία που συναντούμε στο μικρό και πρόσφατα αποκαλυφθέν SUV, Hyundai Venue.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο στη γκάμα του αυτοκινήτου να υπάρχει ένας 1.200άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας, αλλά και ένας 1.000άρης τούρμπο.

Hyundai
vw