2 φωτογραφίες »

Οι νέες εικόνες αποκαλύπτουν ότι το AX1 θα διαθέτει μπροστά στρογγυλούς προβολείς και κυκλικά φώτα ημέρας LED.

Πρώτες εικόνες teaser του Hyundai AX1

2.360 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

Δύο εικόνες teaser του μίνι SUV, AX1 που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος, έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Hyundai.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί, τον περασμένο Φεβρουάριο εντόπισαν το επερχόμενο AX1 να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης και σήμερα η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου της μοντέλου που αναπτύσσεται για την αγορά της Ινδίας, όπου και θα βρίσκεται κάτω από το μικρό SUV, Venue.

 
Οι νέες εικόνες αποκαλύπτουν ότι το AX1 θα διαθέτει μπροστά στρογγυλούς προβολείς και κυκλικά φώτα ημέρας LED. Στο πίσω μέρος τα επίσης LED φωτιστικά σώματα θα έχουν σύνθετη εικόνα, καθώς αποτελούνται από πολλά μικρά επιμέρους τρίγωνα, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους τρέχοντας κατά μήκος.
 
Η πλατφόρμα που θα αποτελέσει τη βάση του AX1 θα είναι η K1 της Hyundai που χρησιμοποιείται επίσης από το Grand i10 Nios που πωλείται στην Ινδία. Ως εκ τούτου, το AX1 αναμένεται να έχει μήκος περίπου μεταξύ 3,7 και 3,8 μέτρων.
 
Κλείνοντας με τα μηχανικά σύνολα, το πιθανότερο σενάριο θέλει το AX1 να πωλείται με κινητήρα βενζίνης 1,1 λίτρων που προσφέρει 68 ίππους και 99 Nm ροπής, συνδυασμένος είτε με πεντάρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε με αυτόματο αντίστοιχων σχέσεων. Δεν αποκλείεται η Hyundai να προσφέρει και μια πιο ισχυρή βενζινοκίνητη επιλογή μέσω ενός μοτέρ 1,2 λίτρων με ισχύ 82 ίππους και ροπή 113 Nm.   

LEASING APRILIOS
skoda