Tο μάτι πέφτει στα λεπτά εμπρός φωτιστικά σώματα.

Και οι δύο επιλογές θα συνδυάζονται αποκλειστικά με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας.

Πρώτες εικόνες της νέας Cadillac CT5

1.998 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2019)

Aυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από το νέο σεντάν που θα παρουσιάσει σύντομα η Cadillac.

Mπορεί η κατηγορία των σεντάν να συνεχίζει να χάνει χρόνο με το χρόνο σημαντικό μερίδιο αγοράς, ωστόσο υπάρχουν εταιρείες που συνεχίζουν να λανσάρουν τέτοια μοντέλα. Τρανό παράδειγμα είναι η Cadillac.

H αμερικανική εταιρεία έδωσε σήμερα στο φως τις πρώτες εικόνες του νέου CT5, το μοντέλο που θα λειτουργήσει σαν ο αντικαταστάτης των ATS και CTS και θα τοποθετηθεί κάτω από το CT6, λίγο πριν λάβει χώρα η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα.
 
Το CT5 φαίνεται πως θα φέρει πάνω του τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας καθώς και κάποιες μοναδικές λεπτομέρειες που έχουμε δει προηγουμένως και στο Εscala Concept. Συγκεκριμένα, το μάτι πέφτει στα λεπτά εμπρός φωτιστικά σώματα και τους μεγάλους αεραγωγούς που τα συνοδεύουν, ενώ πίσω, τα φώτα σε σχήμα «Γ» και οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης τραβούν το ενδιαφέρον.

Κάτω από καπό θα βρίσκεται είτε ένας 4κύλινδρος 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας ή ένα V6 μοτέρ 3,0 λίτρων. Και οι δύο επιλογές θα συνδυάζονται αποκλειστικά με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας.

Η παραγωγή του νέου CT5 θα γίνει στο εργοστάσιο της General Motors στο Λάνσινγκ.
 

OPEL NEA MONTELA
test center