Πηγές από το στρατόπεδο της Porsche αναφέρουν ακόμα ότι θα ακολουθήσει σύντομα μια Turbo S έκδοση με 630 ίππους.

Σχετικά με τα αυτόνομα συστήματα ασφαλείας, ο ίδιος είπε ότι η 911 «θα έχει πάντα τιμόνι».

Πρώτες εικόνες της νέας Porsche 911

2.378 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

H Porsche παρουσίασε τις πρώτες εικόνες της νέας 911 και φάνηκε αποφασισμένη να μην την φορτώσει με αυτόνομα συστήματα οδήγησης.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από την αποκάλυψη της GT3 RS, η Porsche όμως φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δραστήρια και είναι έτοιμη να παρουσιάσει και την νέα 911. Μέχρι τότε η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα εικόνες από το νέο μοντέλο με βαρύ καμουφλάζ που καλύπτει το αυτοκίνητο από άκρη σε άκρη.

Ο August Achleitner, υψηλόβαθμο στέλεχος της Porsche, αποκάλυψε ότι ενώ η 992 δεν θα είναι ηλεκτρική, η 911 ίσως λάβει μια τέτοια έκδοση στο μέλλον, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα της εταιρείας για τα επόμενα 10 χρόνια. Υπάρχουν ωστόσο μεγάλες πιθανότητες ότι θα υπάρξει κάποια υβριδική έκδοση plug-in που λέγεται πως θα είναι έτοιμη το 2023 με ιπποδύναμη που θα φλερτάρει με τους 485 ίππους.
 
Σχετικά με τα αυτόνομα συστήματα ασφαλείας, ο ίδιος είπε ότι η 911 «θα έχει πάντα τιμόνι» και υποσχέθηκε πως ακόμα και αν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα γίνουν πλήρως αυτόνομα, η 911 θα είναι  τελευταία που θα ακολουθήσει. Τέλος, υποσχέθηκε πως θα είναι η κορυφαία 911 όλων των εποχών.

Πηγές από το στρατόπεδο της Porsche αναφέρουν ακόμα ότι θα ακολουθήσει σύντομα μια Turbo S έκδοση με 630 ίππους από ένα 6κύλινρο 3,8 λίτρων μοτέρ και μια λιγότερο ισχυρή έκδοση ονόματι απλά Turbo με περίπου 592 ίππους.

AUTOFIT PASXA
NISSAN