• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Oι κατασκοπευτικές εικόνες του Levorg παραγωγής.

Πρώτες εικόνες του Subaru Levorg παραγωγής

2.235 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/5/2020

Μεγεθυντικό φακό χρειάζεσαι για να βρεις τις διαφορές που θα έχει το Levorg παραγωγής από το pre-production μοντέλο που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο.


Στα τέλη του 2019 η Subaru παρουσίασε το νέο Levorg σε έκδοση προ-παραραγωγής αλλά φαίνεται πως η τελική έκδοση του μοντέλου είναι πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί, αφού η μάρκα βάζει τις τελευταίες πινελιές μέσα από τις δοκιμές που κάνει πάνω του στην Ιαπωνία.

Το πρώτο αυτοκίνητο που συνελήφθη από τον φακό των κατασκόπων ήταν σε ασημί χρώμα και ουσιαστικά ήταν ίδιο με το αυτοκίνητο προ-παραγωγής σε γρίλια, φωτιστικά σώματα, αεραγωγούς και καπό αλλά εξοπλιζόταν με τα φώτα ομίχλης αντί για DRL. Τον προηγούμενο μήνα, ήρθε στο φως μια φωτογραφία από ένα μαύρο Levorg που έμοιαζε σε όλα τα σημεία με το ασημί.

Φωτογραφίες του πίσω μέρους δεν υπάρχουν αλλά, αν λάβουμε υπόψη μας πως οι αλλαγές στον πρόβολο είναι ελάχιστες, πιθανότατα δεν θα δούμε κάτι καινούριο ούτε εκεί.

Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο πως η έκδοση παραγωγής του Levorg θα παρουσιαστεί στα μέσα ή τα τέλη Ιουνίου και ότι οι παραγγελίες θα ανοίξουν στις αρχές Ιουλίου. Οι βασικές εκδόσεις θα φορούν ένα 1.800άρι turbo μοτέρ απόδοσης 200 ίππων ενώ η έκδοση STI θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα 2,4 λίτρων με απόδοση πάνω από τα 300 άλογα.
 

Tags: SUBARU, LEVORG
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια