• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Έχει γίνει γνωστό πως ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα είναι μεγάλος.

Kάτω από το καπό, σύμφωνα με την Subaru, θα βρίσκεται ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος 4κύλινδρος κινητήρας 1,8 λίτρων.

To νέο Subaru Levorg

1.993 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/10/2019

Η έκδοση παραγωγής θα κάνει ντεμπούτο και θα λανσαριστεί μέσα στο 2020. Διαβάστε με τι μοτέρ.

To πρωτότυπο Levorg πάνω στο οποίο θα βασιστεί η δεύτερη γενιά του αυτοκινήτου όταν αυτή κάνει ντεμπούτο το επόμενο έτος στην Ιαπωνία παρουσίασε με κάθε επισημότητα η Subaru στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκυο.

Εκ πρώτης όψης, θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοχή της τωρινής γενιάς, ωστόσο η Subaru ισχυρίζεται πως θα πρόκειται για ένα πλήρως καινούριο μοντέλο επειδή είναι κατασκευασμένο πάνω στην Global πλατφόρμα που έκανε ντεμπούτο το 2017 πάνω στο Impreza και στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκε και σε άλλα μοντέλα.

Η απουσία εικόνων από το εσωτερικό και τα φιμέ τζάμια συνεπάγονται αυτόματα πως η φίρμα δεν είναι έτοιμη να παρουσιάσει το εσωτερικό του νέου Levorg. Ήδη πάντως έχει γίνει γνωστό πως ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα είναι μεγάλος και θα περιλαμβάνει το πακέτο συστημάτων ασφαλείας EyeSight που θα βασίζεται σε τέσσερα ραντάρ και μια κάμερα που θα προσφέρει εικόνα 360 μοιρών. Ακόμα, πλήθος συστημάτων αυτόνομης οδήγησης θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο νέας γενιάς Levorg.

Kάτω από το καπό, σύμφωνα με την Subaru, θα βρίσκεται ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος 4κύλινδρος κινητήρας 1,8 λίτρων που θα προσφέρει ταυτόχρονα καλές επιδόσεις, καλή οικονομία καυσίμου και ισχυρή ροπή. Ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά για την ιπποδύναμη του δεν έχουν γίνει γνωστά. Το μοτέρ αυτό είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί και για το επόμενο WRX.
 

Tags: MINI, SUBARU, LEVORG