• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H πλήρης αποκάλυψη του αναμένεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα.

Το μοντέλο δεν έχει διαφοροποιηθεί ριζικά.

Ανανεωμένο Honda HR-V

Διαβάστηκε από 6782 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/1/2018
 

Στην δημοσιότητα ήρθαν από την Honda οι πρώτες φωτογραφίες του φρέσκου ΗR-V. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

H Honda αποκάλυψε και επίσημα τις πρώτες εικόνες του «φρεσκαρισμένου» HR-V, αν και ακόμα δεν έχουν δοθεί εκτενείς πληροφορίες γύρω από τα χαρακτηριστικά του που αναμένονται πάντως να μην έχουν πολλές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Όσον αφορά στην εμφάνιση του, το μοντέλο δεν έχει διαφοροποιηθεί ριζικά, ωστόσο λαμβάνει επιβλητικότερη γρίλια στον πρόβολο του, LED φωτιστικά σώματα, νέας σχεδίασης μικρούς προβολείς αλλά και ανανεωμένους προφυλακτήρες τόσο μπροστά όσο και πίσω.
 
Σχετικά με τον εσωτερικό διάκοσμο, το φρεσκαρισμένο ΗR-V θα λάβει εξελιγμένο σύστημα infotainment συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, δερμάτινα καθίσματα, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, Bluetooth και μια σειρά άλλων συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Αλλαγές στην παλέτα των μηχανικών συνόλων δεν πρέπει να περιμένουμε, με τις πηγές από το στρατόπεδο της Honda να αναφέρουν ότι δεν θα γίνει ούτε κάποια αναβάθμιση στην ιπποδύναμη των μοτέρ ενώ τέλος θεωρείται σίγουρο ότι θα προσφερθεί είτε με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή με αυτόματο CVT.

H πλήρης αποκάλυψη του αναμένεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα.

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια