Oι διαφοροποιήσεις δεν είναι τόσο ριζικές όσο στο ανανεωμένο Cherokee.

Aπό τα λίγα που μπορούμε να δούμε, φαίνεται πως η οθόνη infotainment θα είναι μεγαλύτερη.

Πρώτες εικόνες του νέου Jeep Renegade

7.503 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2017)

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του ανανεωμένου Renegade. Διαβάστε αναλυτικά τι πρέπει να περιμένουμε.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες για το ανανεωμένο Jeep Renegade που αποκαλύπτουν τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα τόσο στον πρόβολο όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου.

Μπορεί οι διαφοροποιήσεις που θα γίνουν να μην είναι τόσο ριζικές όσο αυτές στο ανανεωμένο Cherokee, ωστόσο είναι αρκετές για να δώσουν αέρα φρεσκάδας στο μικρό SUV της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα, από την πρώτη φωτογραφία στην οποία παρουσιάζεται μεγάλο μέρος του μπροστινού μέρους, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η Jeep θα προσφέρει το ανανεωμένο Renegade με ελαφρώς ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα πορείας, ίδια με αυτά που είδαμε στο νέο Wrangler ενώ το πλαίσιο στο οποίο είναι τοποθετημένα είναι πλεόν πιο τετραγωνισμένο.Τέλος, οι μικροί στρογγυλοί προβολείς που βρίσκονταν χαμηλά στον προφυλακτήρα, αν και θα δίνουν το παρών και στο ανανεωμένο μοντέλο, θα μετακινηθούν πιο κοντά στο κέντρο.
 
Η δεύτερη φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει την κεντρική κονσόλα του ανανεωμένου Renegade. Aπό τα λίγα που μπορούμε να δούμε, φαίνεται πως η οθόνη infotainment θα είναι μεγαλύτερη με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο ότι θα φτάσει τις 8,4 ίντσες ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται το σύστημα ελέγχου κλιματισμού ΗVAC.

Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία συστήματος τετρακίνησης. Μάλιστα, πηγές κάνουν λόγο οτί η μάρκα ίσως προσφέρει και μια υβριδική ή ήπια υβριδική έκδοση του μοντέλου λίγο μετά το επίσημο λανσάρισμα του.

Το ανανεωμένο Renegade αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το δεύτερο εξάμηνο του 2018 και να βγει στις αγορές στις αρχές του 2019.

Toyota
moto