3 φωτογραφίες »

H Hyundai υποστηρίζει ότι με μόλις 5 λεπτά φόρτισης από ένα ισχυρό ταχυφορτιστή το Ioniq 5 θα μπορεί να διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα!

Πρώτες teaser εικόνες του Hyundai Ioniq 5

2.578 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2021)

Η Hyundai μετράει αντίστροφα για την αποκάλυψη του επόμενού της ηλεκτρικού, του Ioniq 5 και σήμερα προχώρησε στην δημοσιοποίηση τριών εικόνων teaser του μοντέλου.


Έχοντας προγραμματίσει την πρεμιέρα του Ioniq 5 για τον προσεχή Φεβρουάριο, η κορεατική μάρκα πήρε την απόφαση να προσφέρει μία πρώτη ιδέα για το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο μέσω τριών teaser εικόνων. Όπως μπορούμε να δούμε με την πρώτη ματιά το ηλεκτρικό crossover μοιάζει να έχει ένα πολύ πιο ευκρινές και πιο έντονο στυλ από το σημερινό Ioniq hatchback, δείχνοντας ότι η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Hyundai, η Ioniq θα αποκτήσει τη δική της σχεδιαστική ταυτότητα.
 
Οι σκίαση που υπάρχει στις πρώτες εικόνες του χωρίς ρύπους CUV μας αποτρέπει από το να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα, ωστόσο είναι εμφανή τα LED φωτιστικά σώματα τόσο μπροστά όσο και πίσω που αποτελούν χαρακτηριστικά της ταυτότητας «Parametric Pixels» που έχει δώσει στο όχημα η μάρκα. Από κει και πέρα στο εμπρόσθιο μέρος το καπό θα έχει μειωμένα τα κενά που το χωρίζουν με τα άλλα πάνελ του αμαξώματος προκειμένου να βελτιώσουν την αεροδυναμική.
 
Οι τροχοί 20 ιντσών διαθέτουν γεωμετρικό σχεδιασμό και όπως φαίνεται βρίσκονται τοποθετημένοι αρκετά μπροστά στο αυτοκίνητο. Αυτό συμβαίνει επειδή η νέα αρχιτεκτονική E-GMP επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στις αναλογίες του μοντέλου. Μιας και μιλήσαμε για την πλατφόρμα E-GMP, να θυμίσουμε πως το Ioniq 5 θα είναι το πρώτο Hyundai που θα βασιστεί σε αυτή, ενώ αναμένονται πολλά ακόμα μοντέλα να τη χρησιμοποιήσουν, μεταξύ αυτών και αυτοκίνητα από τις Kia και Genesis.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η Hyundai υποστηρίζει ότι με μόλις 5 λεπτά φόρτισης από ένα ισχυρό ταχυφορτιστή το Ioniq 5 θα μπορεί να διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα! Όπως προαναφέραμε το μοντέλο θα παρουσιαστεί ηλεκτρονικά σε μία εκδήλωση τον Φλεβάρη του 2021.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center