Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Kia και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Kia και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Πρώτη ανεπίσημη «γεύση» για το ανανεωμένο Kia EV6

4.573 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2023)

- Πρώτο ανεπίσημο σχέδιο.
- Ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση.
- Με τρεις οθόνες πιθανότατα στο εσωτερικό.
- Συνεχίζει με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Πρώτο ανεπίσημο σχέδιο

Το Kia EV6 πρόκειται να αποκτήσει νέα εμφάνιση, αφού η κορεατική μάρκα ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του ηλεκτρικού της μοντέλου. Το φρεσκαρισμένο EV6 θα λάβει στοιχεία που θα το φέρουν πιο κοντά σε εμφάνιση στη ναυαρχίδα της Kia, EV9 και το πρώτο ανεξάρτητο σχέδιο από την ιστοσελίδα autoexpress μας δίνει μία γεύση του πως θα μοιάζει. Επίσης θα διατηρήσει τα ίδια κινητήρια σύνολα, αλλά θα προσθέσει ακόμα περισσότερες τεχνολογίες.    

Ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση

Όπως βλέπουμε στην εικόνα το φρεσκαρισμένο EV6 θα αποκτήσει ένα πιο λεπτό σύνολο προβολέων, καθώς και κάθετα τοποθετημένα φώτα ημέρας LED. Είναι πιθανό η Kia να αφαιρέσει τη στενή μάσκα του τρέχοντος αυτοκινήτου, εγκαθιστώντας στη θέση του ένα λεπτό κομμάτι μαύρης επένδυσης. Σημειώνεται, πως το Kia EV6 θα διατηρήσει αναλλοίωτο το σουλούπι του διαθέτει σήμερα, αφού δε θα υπάρξουν αλλαγές στις διαστάσεις. Στο πίσω μέρος, ενδεχομένως, το ανανεωμένο EV6 να αποκτήσει φώτα με το σχέδιο «Starmap» όπως μοιράζονται όλα τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Kia, EV3, EV4, EV5 και EV9.

Με τρεις οθόνες πιθανότατα στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό του το EV6 αναμένεται να λάβει σημαντική αναβάθμιση στις τεχνολογίες, καθώς οι φήμες υποστηρίζουν πως θα εξοπλίζεται με τρεις οθόνες, όπως το EV9. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια επιπλέον παραδοσιακά μπουτόν για τον κλιματισμό.

Συνεχίζει με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ

Σε ότι αφορά τα κινητήρια σύνολα δεν αναμένουμε δραστικές αλλαγές. Το ανανεωμένο EV6 θα διατηρήσει την πλατφόρμα E-GMP και τη γκάμα κινητήρων με ένα μοτέρ πίσω ή δύο μοτέρ για τετρακίνηση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
SEAT