Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Δοκιμή: Ανανεωμένο Ford Fiesta
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Ford Fiesta

52.170 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2022)

Με νέο look, εξηλεκτρισμένο, και γεμάτο up-to-date τεχνολογίες, το Ford Fiesta είναι στα καλύτερά του παραμένοντας φυσικά το πιο συναρπαστικό σε οδήγηση μοντέλο της κατηγορίας του. Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον ήπια υβριδικό Ecoboost των 125 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο Powershift.

FORD: 610χλμ αυτονομία με μια μόνο φόρτιση

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού

Ανανέωση με κέρδος σε εμφάνιση & τεχνολογία!

Με την Τοyota να έχει ρίξει στην αγορά το νέο Υaris και να σαρώνει τις πωλήσεις μαζί με το Peugeot 208 (στοιχεία πωλήσεων για όλο το 2021), τη Hyundai να προσφέρει το νέο i20, τη Skoda να φέρνει τη νέα Fabia και τις Citroen, Nissan, Renault, VW και SEAT να έχουν ανανεώσει το C3, το Micra, το Clio, το Polo και το Ibiza αντίστοιχα, η Ford δε θα μπορούσε να αφήσει χωρίς ενισχύσεις το best seller μοντέλο της στον «πόλεμο» της δημοφιλούς μικρής κατηγορίας. Βέβαια δεν είχε και πολλά να αλλάξει μιας και ο εξηλεκτρισμός των Ecoboost είχε ήδη ξεκινήσει, ενώ οδηγικά απλά ήταν το απολαυστικότερο μοντέλο της κατηγορίας του. Τι έμενε λοιπόν; Ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνιση και επικαιροποίηση του τεχνολογικού υπόβαθρου. Όπερ και εγένετο λοιπόν!


Νέο look και καυτή σχεδίαση αλλά παραμένει ο fun to drive χαρακτήρας.

Νέο look και καυτή σχεδίαση αλλά παραμένει ο fun to drive χαρακτήρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέο look και στάνταρ LED προβολείς

Η φρεσκαρισμένη σχεδίαση του Fiesta είναι πιο αισθητή στο μπροστινό μέρος με το νέο καπό να αυξάνει το ύψος του ρύγχους και να λαμβάνει τώρα μεγαλύτερες πάνω γρίλιες. Παράλληλα, το μπλε οβάλ σήμα της Ford βρίσκεται τώρα μέσα στη μάσκα και όχι στο χείλος του καπό, καθιστώντας το πιο εντυπωσιακό στο δρόμο. Ταυτόχρονα, οι ανασχεδιασμένοι προβολείς είναι πλέον LED στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις (στις πλούσιες εκδόσεις προσφέρονται και LED Matrix για κορυφαία φωτεινότητα), ενώ τα πίσω φώτα απέκτησαν νέα μαύρα πλαίσια με τα προαιρετικά LED να συμπληρώνονται με ένα Premium Black εξωτερικό φινίρισμα. Οι σχεδιαστές της Ford στο ανανεωμένο Fiesta επιδίωξαν ακόμα μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των εκδόσεων της γκάμας, μέσω ξεχωριστών λεπτομερειών για τις Trend, Titanium, ST-Line και Active. H ST-Line της δοκιμής εκτός από τη σπορ και χαμηλωμένη ανάρτηση συνεχίζει να προσφέρει πιο δυναμικό look και ανάλογους τροχούς.

Ανανεωμένο Fiesta με πόσο;

Κινητήρας-Επιδόσεις: «Ζωντανές» επιδόσεις, χωρίς όμως σειριακές αλλαγές το αυτόματο Fiesta

Εσωτερικό: Γεροδεμένο και πλούσια εξοπλισμένο το Fiesta

Χώροι: Ικανοποιητικοί και πορτ μπαγκάζ 311 λτ.

Στο δρόμο: Παραμένει απολαυστικό και fun to drive

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το FORD FIESTA