Η ποιότητα της φωτογραφίας δεν είναι καλή ωστόσο φαίνεται καθαρά πως το Tiguan θα λάβει εμπρός φωτιστικά σώματα νέας σχεδίασης.

Το VW Tiguan facelift;

6.216 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί πιθανότατα το ανανεωμένο VW Tiguan. Ποιες είναι οι διαφορές που διακρίνουμε;


To δεύτερης γενιάς VW Tiguan βρίσκεται στην αγορά για παραπάνω από τρία χρόνια και αυτό σημαίνει πως σύντομα θα έρθει η ώρα να λάβει το πρώτο του facelift για να μείνει ανταγωνιστικό σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία.

Σήμερα ήρθε στο φως μια πρώτη εικόνα του αυτοκινήτου από κάποιον κατάσκοπο που κατάφερε να το «πιάσει» στον φακό του ενώ η VW γύριζε ένα διαφημιστικό για να προμοτάρει την ανανέωση που θα λάβει. Η ποιότητα της φωτογραφίας δεν είναι καλή ωστόσο φαίνεται καθαρά πως το Tiguan θα λάβει εμπρός φωτιστικά σώματα νέας σχεδίασης που θα δώσουν στο SUV πιο μοντέρνο λουκ. Ελαφρώς διαφοροποιημένος φαίνεται πως είναι ο εμπρός προφυλακτήρας  καθώς οι αεραγωγοί είναι τώρα πιο μεγάλοι και τα φώτα ομίχλης είναι απόντα.

Με δεδομένο πως το αυτοκίνητο αφορά κάποιο διαφημιστικό σποτ, αυτό ίσως σημαίνει πως πρόκειται για την R-Line εξοπλιστική έκδοση, εφοδιασμένη με όλα τα προβλεπόμενα «καλούδια».

Οι φήμες το προηγούμενο διάστημα έκαναν λόγο πως το ανανεωμένο Tiguan θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2020 παρέα με ένα concept για το Tiguan R. H έκδοση επιδόσεων θα λανσαριστεί πιθανότατα το 2021 με ισχύ πάνω από 300 άλογα έχοντας κάτω από το καπό έναν 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης και κιβώτιο DSG.

To Τiguan facelift πιθανότατα θα βρίσκεται στην Έκθεση της Γενεύης.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center