2 φωτογραφίες »

Πρώτη εμφάνιση για το Hyundai Ioniq 5 Ν

3.272 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2021)

Την εμφάνισή του έκανε για πρώτη φορά το Hyundai Ioniq 5 Ν, επιβεβαιώνοντας πως η κορεατική μάρκα εργάζεται στην ισχυρή έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού hatchback!

Είναι πλέον επίσημο πως βρίσκεται καθ' οδόν. Ο λόγος για το μοντέλο επιδόσεων του ηλεκτρικού Hyundai Ioniq 5, που θα φέρει το λογότυπο του τμήματος «Ν». Πρωτότυπα του Hyundai Ioniq 5 Ν εντοπίστηκαν στο εξωτερικό από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς, δείχνοντας πως οι άνθρωποι της κορεατικής μάρκας προχωρούν στην εξέλιξή του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μπορεί το παραδοσιακό καμουφλάζ να απουσιάζει από το μοντέλο στις εικόνες, ωστόσο το νέο σύνολο τροχών προδίδει ότι πρόκειται για μια παραλλαγή που εστιάζει στις επιδόσεις. Μέσα από τις ζάντες μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε τα μεγαλύτερα δισκόφρενα, ενώ τα χαμηλού προφίλ ελαστικά Pirelli P Zero είναι επίσης πιο φαρδιά από ό, τι αυτά που φοράει το τυπικό μοντέλο. Επιπλέον το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει μικρότερη απόσταση από το έδαφος.
 
Από κει και πέρα κατά πάσα πιθανότητα, όταν το Hyundai Ioniq 5 Ν κάνει την εμφάνισή του θα διαθέτει και διαφορετικό αμάξωμα. Μέρος αυτού σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν θα είναι τα φαρδύτερα φτερά, οι διαφορετικοί προφυλακτήρες και ίσως μίας μεγαλύτερη αεροτομή που θα το διακρίνει από το απλό μοντέλο.

Τέλος όσον αφορά την ισχύ, το «καυτό» Ioniq 5 Ν ενδέχεται να χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό σύστημα του Kia EV6 GT με δύο μοτέρ, το οποίο προσφέρεται 585 ίππους και 740 Nm ροπής στο μοντέλο της Kia. Η παρουσίαση του νέου Hyundai Ioniq 5 Ν αναμένεται να γίνει εντός του 2022.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL