Η Hyundai έχει στα πλάνα της να φέρει την τρίτη γενιά του i10 και όπως φαίνεται εργάζεται πυρετωδώς στην εξέλιξη του επερχόμενου μοντέλου.

Το δημοφιλές mini αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός του 2020.

Πρώτη εμφάνιση του νέου Hyundai i10

4.566 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Η Hyundai έχει στα πλάνα της να φέρει την τρίτη γενιά του i10 και όπως φαίνεται εργάζεται πυρετωδώς στην εξέλιξη του επερχόμενου μοντέλου.

Το δημοφιλές mini αναμένεται να λανσαριστεί εντός του 2020 και οι κατασκοπευτικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο χειμερινών δοκιμών.
 
Μπορεί το καμουφλάζ να είναι κάτι παραπάνω από βαρύ, ωστόσο βλέποντάς τις εικόνες, λαμβάνουμε την εντύπωση πως  σε γενικές γραμμές το i10 είναι παρόμοιο με το σημερινό μοντέλο. Από τη στιγμή όμως που μιλάμε για νέα γενιά οι αλλαγές που θα έχουν υπάρξει θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες.
 
Στο εξωτερικό κομμάτι φήμες κάνουν λόγο πως το νέο μοντέλο της Hyundai θα αντλήσει στοιχεία από το SUV της μάρκας, Kona. Στο εσωτερικό η μεγαλύτερη διαφορά που θα υπάρξει σε σχέση με το τρέχον μοντέλο θα είναι στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τη συνδεσιμότητα, ενώ δεν αποκλείεται οι χώροι να είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι, πάντα στα όρια του δυνατού, καθώς μιλάμε για ένα mini μοντέλο.
 
Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο η γκάμα των κινητήρων με τους οποίους θα διατεθεί δεν αναμένεται να διαφοροποιείται αρκετά σε σχέση με αυτούς του τρέχοντος μοντέλου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον 1.000άρη τούρμπο που έχει λάβει το kia Picanto.

Toyota
test center