9 φωτογραφίες »

Η Grecale δε θα έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος σε σχέση με την Levante.

Πρώτη «γεύση» της νέας Maserati Grecale

2.803 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2021)

Είναι γνωστό πως η Maserati μεταξύ των ολοκαίνουργιων μοντέλων που ετοιμάζει έχει συμπεριλάβει στο πλάνο της και την έλευση της Grecale και σήμερα στελέχη της μάρκας έδωσαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες teaser του επερχόμενου SUV.


Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε δημοσιεύτηκαν στους επίσημους λογαριασμούς του Danilo Tosetti, επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού στην ιταλική μάρκα και του Klaus Busse, επικεφαλής σχεδιασμού της φίρμας. Από τη μία το καμουφλάζ στο μοντέλο, από την άλλη το είδος των εικόνων δημιουργούν τεχνητά μια θολή εικόνα που δε μας αφήνει να βγάλουμε συμπεράσματα. Ωστόσο μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση για την μικρή «αδερφή» της Levante.
 
Με την πρώτη ματιά οι εικόνες δείχνουν πως η Grecale δε θα έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος σε σχέση με την Levante, ενώ μελετώντας τις θολές εικόνες, εντοπίζουμε μεγαλύτερη γρίλια και μικρότερη οπίσθια όψη σε σύγκριση πάντα με την τρέχουσα  Levante.
 
Το μοντέλο θα κάνει χρήση της Giorgio πλατφόρμας που χρησιμοποιεί και η Alfa Romeo Stelvio και θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Cassino της Ιταλίας. Πληροφορίες αναφορικά με το σύστημα κίνησης δεν έχουμε, ωστόσο βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως θα υπάρχει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 
Κλείνοντας, άγνωστο παραμένει το πότε θα αποκαλυφθεί η νέα Grecale. Σε πρώτο χρόνο η Maserati προγραμμάτιζε το ντεμπούτο του μοντέλου να συμβεί την άνοιξη του 2021, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν η πανδημία έχει διαφοροποιήσει τα πλάνα των Ιταλών. Αν όχι, η λογική λέει πως εντός του 2022 η Maserati Grecale θα είναι διαθέσιμη στις αγορές.  

test center
SEAT