Ψήφισε Ελλάδα η Nissan Ρωσίας

1.876 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Η Nissan Ρωσίας επέλεξε την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα της χώρας μας, για τη δημοσιογραφική παρουσίαση του Qashqai με τους νέους κινητήρες βενζίνης 1,33 λίτρων.

Μια πολύ σημαντική δημοσιογραφική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε για τη Nissan στην Ελλάδα, αφού η χώρα μας επιλέχθηκε από τη Nissan Ρωσίας, ως ο τόπος διεξαγωγής της παρουσίασης στα Ρωσικά media του νέου Nissan Qashqai.
 
Η δημοσιογραφική παρουσίαση του αναβαθμισμένου μοντέλου διεξήχθη από τις 18 έως τις 30 Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας με 60 Ρώσους δημοσιογράφους να δίνουν το «παρών». Οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία οδηγήσουν το Qashqai σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές, ξεκινώντας από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και να ακολουθήσουν μια διαδρομή στην Ανω Πόλη, την Εγνατία Οδό, τα Γρεβενά, τα Μετέωρα και την Ελασσόνα.
 

Η επιλογή της χώρας μας και ειδικά της Β. Ελλάδας, έδωσε τη δυνατότητα στους Ρώσους δημοσιογράφους να θαυμάσουν την ελληνική φύση, την πολιτιστική και θρησκευτική  κληρονομιά των ιστορικών μοναστηριών των Γρεβενών και των Μετεώρων, καθώς και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της πανέμορφης Θεσσαλονίκης.
 
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημαντική υποστήριξη παρείχε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, τόσο με το έμπειρο προσωπικό της, όσο  και με την άρτια υλικοτεχνική υποδομή των εγκαταστάσεών της στην Β. Ελλάδα. Η Νissan εγκαινίασε πρόσφατα τη γραμμή της παραγωγής του Qashqai στο εργοστάσιό της στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, λανσάροντας την πιο πρόσφατη έκδοση του best seller μοντέλου της στη Ρωσική αγορά.

peugeot
NISSAN