4 φωτογραφίες »

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φυσικά και δεν αποτελεί επίσημο προϊόν της Mercedes.

Πωλείται Mercedes E-Class pick-up!

2.527 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2020)

Αυτό που γνωρίζαμε ήταν πως η μόνη επιλογή η οποία συνδυάζει τη Mercedes και το pick-up είναι η X-Class. Αυτό μέχρι σήμερα καθώς ήρθε στο προσκήνιο ένα ιδιαίτερο και αποκλειστικό pick-up μοντέλο με βάση την E-Class Wagon και μάλιστα βρίσκεται προς πώληση!


Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φυσικά και δεν αποτελεί επίσημο προϊόν της Mercedes, αλλά είναι μία δουλειά της γερμανική εταιρείας κατασκευής αμαξωμάτων, Binz. Το ιδιαίτερο αυτό τετράθυρο pick-up είχε ως βάση του μία E-Class Wagon, η οποία λαμβάνοντας τις απαραίτητες τροποποιήσεις μετατράπηκε σε ένα όχημα που «παντρεύει» την πολυτέλεια με χρησιμότητα ενός αγροτικού.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως για να ολοκληρωθεί η κατασκευή το σώμα του αυτοκινήτου μεγάλωσε κατά 74 εκατοστά. Από κει και πέρα κάτω από το καπό υπάρχει ο τυπικός M112 V6 3.2 λίτρων κινητήρας, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων.
 
Τέλος, ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως η εν λόγω E-Class pick-up με 3.219 χιλιόμετρα στο κοντέρ, βρίσκεται προς πώληση μέσω της Hyman για το ποσό των 69.500 δολαρίων, δηλαδή περίπου 61.300 ευρώ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto