Μία Ferrari 458 Speciale Aperta ψάχνει τον επόμενο κάτοχό της.

Κάτω από το καπό θα μπορέσει να βρει κανείς τον ίδιο ατμοσφαιρικό V8 4,5 λίτρων κινητήρα που έχει η Speciale.

Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 91 χιλιόμετρα.

Πωλείται σπάνια Ferrari με 91 χιλιόμετρα!

2.735 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2018)

Μία Ferrari 458 Speciale Aperta ψάχνει τον επόμενο κάτοχό της, ο οποίος θα προσθέσει ένα σπάνιο μοντέλο στη συλλογή του. Δείτε περισσότερα.

Όταν η Ferrari πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα βήματα των 360 Stradale και F430 Scuderia και να κατασκευάσει την Speciale μάλλον κατάλαβε πως κάτι τέτοιο δεν την ικανοποιούσε στο βαθμό που ήθελε και αποφάσισε να δημιουργήσει μια ακόμα έκδοση δίνοντάς της την ονομασία 458 Speciale A, με το «Α» να παραπέμπει στο «Aperta».
 
Μία από αυτές λοιπόν βρίσκεται πλέον προς πώληση, έχοντας το προνόμιο να είναι μία από τις 499 μονάδες που κατασκεύασε η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία.
 
Κάτω από το καπό θα μπορέσει να βρει κανείς τον ίδιο ατμοσφαιρικό V8 4,5 λίτρων κινητήρα που έχει η Speciale, ο οποίος προσφέρει στο μοντέλο 605 ίππους και 540 Nm ροπής.
 
Η συγκεκριμένη 458 Speciale A, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πωλητής είναι μοντέλο κατασκευής του 2015 και από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 91 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει πως η κατάστασή του μπορεί να χαρακτηριστεί και ως καινούργια.
 
Το supercar είναι βαμμένο στο γνωστό κόκκινο χρώμα της φίρμας Rosso Corsa, έχοντας κατά μήκος του αμαξώματος μια φαρδιά λωρίδα από μαύρο και άσπρο χρώμα, ενώ στο εσωτερικό του θα μπορέσει να βρει κανείς σπορ καθίσματα τα οποία είναι καλυμμένα από δέρμα Alcantara και χρωματισμένα σε συνδυασμό μαύρου και κόκκινος χρώματος, με κόκκινες ραφές.   
 
Τέλος σε ότι αφορά την τιμή του το αυτοκίνητο κοστίζει 719.994 λίρες που αναλογεί σε 825.000 ευρώ περίπου.

PEUGEOT NEW EVANS
4green