Πωλείται το γνωστό μπλε Skyline του Paul Walker, με το οποίο κυκλοφορούσε στο Fast and Furious 4.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πωλείται το γνωστό μπλε Skyline του Paul Walker, με το οποίο κυκλοφορούσε στο Fast and Furious 4.

Πωλείται το Skyline του Paul Walker

29.938 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2014)

Το μπλε Nissan R34 Skyline GT-R, το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο Paul Walker στην ταινία του 2009 -Fast and Furious 4- πωλείται με το αντίτιμο να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Όπως δυστυχώς συμβαίνει τις περισσότερες φορές, όταν κάποιος διάσημος φεύγει από τη ζωή, βγαίνουν σε πώληση τα προσωπικά του αντικείμενα σε υψηλές τιμές. Έτσι και στην περίπτωση του πρόσφατα αποθανόντος Paul Walker, το αυτοκίνητο που κυκλοφορούσε στην ταινία Fast and Furious 4 το 2009 –ένα μπλε Nissan R34 Skyline GT-R- πωλείται από γερμανική εταιρεία με έδρα το Μόναχο έναντι 1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την εν λόγω εταιρεία, τα μισά έσοδα της συγκεκριμένης πώλησης θα κατατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στην «Reach Out World Wide», κάτι που επιβεβαίωσε και το ίδιο το φιλανθρωπικό ίδρυμα, μέσω ανακοίνωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Να θυμίσουμε ότι ο Brian O Conner (Paul Walker), ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία The Fast & Τhe Furious που πρωτοκυκλοφόρησε το 2001, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και μία κόρη 15 χρονών.

Πωλείται έναντι 1 εκατομ. ευρώ.

Πωλείται έναντι 1 εκατομ. ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
4green