• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Προς πώληση διατίθεται η Mercedes-AMG E55 του Michael Schumacher.

Σε άψογη κατάσταση βρίσκεται το γερμανικό station wagon ακόμα και μετά από 198.000 χλμ.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες με μια προτομή του Σούμι στο εσωτερικό για να δείχνει τις... ρίζες του.

Ακόμη και μέσα στη Mercedes έχει προστεθεί αυτοκόλλητο της μεγάλης αγάπης του Γερμανού πιλότου.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το μηχανοστάσιο της Mercedes-AMG E55.

Πώληση Mercedes-AMG E55

7.573 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2016

Η Mercedes-AMG E55 station wagon που ανήκε στο θρύλο της F1, Michael Schumacher, διατίθεται προς πώληση στο Βερολίνο. Πόσα θα δίνατε για να γίνει δική σας;

 
Ατραξιόν για τους λάτρεις του Γερμανού πιλότου της F1 αποτελεί η δημοπρασία ενός εκ των αυτοκινήτων που του ανήκε στο παρελθόν. Όπως αντιλαμβάνεστε το αυτοκίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τίποτα λιγότερο απ` ότι θα περιμέναμε από τον Σούμι, αλλά και όποιον αγόρασε το αυτοκίνητο από εκείνον.


Το οδόμετρο της Mercedes-AMG E55 station wagon έχει 198.000 χλμ., τα οποία είναι λίγα αν συνυπολογίσουμε ότι το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 1998 και αριθμεί 18 χρόνια ζωής. Συνεπώς μιλάμε για κάτι περισσότερο από 10.000 χλμ. ανά έτος, ενώ στο εσωτερικό του ο εξοπλισμός είναι πλούσιος, με πλήρως δερμάτινο σαλόνι, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με λειτουργία χειρισμού φωνής.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει πλήρες ιστορικό συντήρησης (book service), ωστόσο η τιμή που ζητά ο έμπορος μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολική, μιας και για ένα αυτοκίνητο εικοσαετίας, ακόμα κι αν ήταν στην κατοχή του Michael Schumacher, ζητά 119.950 ευρώ, που αναλογεί στη δεκαπλάσια τιμή οποιουδήποτε ίδιου μοντέλου με αντίστοιχο εξοπλισμό.