Τα καινούρια, laser φώτα ξεχωρίζουν από μια μπλε απόχρωση που εκπέμπουν.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα καινούρια, laser φώτα ξεχωρίζουν από μια μπλε απόχρωση που εκπέμπουν.

R8 με laser!

4.236 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2017)

Το Γερμανικό supercar εξοπλίζεται, πλέον, και με laser φώτα ενώ προστέθηκαν και δύο εξοπλιστικά πακέτα στις διαθέσιμες επιλογές. Όλα αυτά με την ανάλογη αύξηση στην τιμή, φυσικά.

Η Audi έχει προχωρήσει σε μια σειρά αναβαθμίσεων στο R8 που θα διατίθεται το 2018.

Η απόδοση του Γερμανικού supercar παρέμεινε η ίδια.

Η απόδοση του Γερμανικού supercar παρέμεινε η ίδια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η πρώτη και πιο σημαντική είναι η προσθήκη φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας laser ως στάνταρντ στην έκδοση V10 Plus η οποία ξεχωρίζει από μια “υπογραφή” μπλε φωτός εντός των φωτιστικών σωμάτων.

Το σύστημα χρησιμοποιεί τα φωτιστικά laser σε ταχύτητες άνω των 64 χλμ./ώρα όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες και συνεπικουρούνται από φωτιστικά LED στη μεγάλη σκάλα τα οποία αυξάνουν την ορατότητα ακόμα περισσότερο.¶λλες αλλαγές που έγιναν στο Γερμανικό supercar περιλαμβάνουν την προσθήκη γυαλιστερών ανθρακί ένθετων στην έκδοση V10 και ανθρακονημάτινων ένθετων στη V10 Plus μαζί με τις 19 ιντσών ζάντες με ασημί φινίρισμα.

Επιπλέον, το σήμα Quattro που υπήρχε στη γρίλια έχει αντικατασταθεί με ένα σήμα της Audi Sport και το ίδιο σήμα απεικονίζεται στην άσφαλτο όταν ανοίγουν οι πόρτες.

Επίσης νέο, είναι το περιβάλλον σύνδεσης μεταξύ smartphone και αυτοκινήτου ενώ οι πελάτες που θέλουν πιο “macho” εμφάνιση μπορούν να παραγγείλουν το πακέτο Black Optic με 20 ιντσών ζάντες, μαύρες γυαλιστερές απολήξεις εξατμίσεων κ. α.

Η απόδοση παραμένει η ίδια αλλά η τιμή της βασικής έκδοσης έχει ανέβει από τα 153.158 ευρώ στα 155.039 ευρώ. Η έκδοση Spyder θα ξεκινάει από 166.548 ευρώ ενώ η έκδοση V10 Plus από 182.817 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center