Στόχος του βελτιωτικού οίκου ήταν να ανταγωνιστεί τα πακέτα των οίκων ΜΤΜ και ABT για το ίδιο μοντέλο.

Μέσω ενός συστήματος εξάτμισης που προσφέρεται προαιρετικά, η ισχύς μπορεί να αυξηθεί κατά 9 άλογα.

RS4 Avant με 527 PS

3.333 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

To δικό της βελτιωτικό πακέτο για να ανταγωνιστεί τις ΜΤΜ και ABT ανακοίνωσε η Wheelsandmore. Δείτε το.

Το δικό της βελτιωτικό πακέτο για το Audi RS4 Avant παρουσίασε η Wheelsandmore προσφέροντας στο γερμανικό μοντέλο περισσότερη ισχύ και νέο σετ από ζάντες.

Όσον αφορά στο μηχανικό σύνολο, ο 2,9 λτ. TFSI biturbo V6 κινητήρας που αποδίδει στο εργοστασιακό μοντέλο 450 ίππους και 600 Νm ροπής φτάνει πλέον τα 527 άλογα και τα 710 Νm ροπής μέσω μιας σειράς αναβαθμίσεων στον εγκέφαλο. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως ο χρόνος που χρειάζεται το βελτιωμένο μοντέλο για να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα έχει μειωθεί από τα 4,1 δευτερόλεπτα, ωστόσο ακριβή στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά.
Ακόμα, μέσω ενός συστήματος εξάτμισης που προσφέρεται προαιρετικά, η ισχύς μπορεί να αυξηθεί κατά 9 άλογα ενώ τέλος, η Wheelsandmore έχει μικρύνει την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος και το κάνει διαθέσιμο με 20άρες ή 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου.
 
Στόχος του βελτιωτικού οίκου ήταν να ανταγωνιστεί τα πακέτα των οίκων ΜΤΜ και ABT για το ίδιο μοντέλο. Η ΑBT μέσω του δικού της πακέτου φτάνει την ιπποδύναμη του μοντέλου στους 530 ίππους ενώ από την άλλη πλευρά η ΜΤΜ κάνει διαθέσιμα δύο πακέτα, ένα με ισχύ που φτάνει τα 612 άλογα και ένα με 535 ίππους.

Πώς σας φαίνεται;

peugeot
NISSAN