Ο Terry Grant κάνει Range Rover Sport SVR, μοτοσυκλέτα.

Range Rover στους 2 τροχούς (+vids)

2.580 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

Μπορεί την πρώτη φορά να τούμπαρε, όμως ο Terry Grant με τη βοήθεια ενός Range Rover Sport SVR, κατάφερε να διανύσει την πίστα 1 μιλίου του Goodwood Festival of Speed, οδηγώντας το επιβλητικό SUV στους δύο τροχούς!

Στο Goodwood Festival of Speed του 2011, ο Terry Grant κατάφερε να διανύσει τη διαδρομή μήκους ενός μιλίου (περίπου 1.6 χιλιόμετρα), οδηγώντας ένας αυτοκίνητο στους δύο τροχούς σε 2 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα. Το 2015, επέτρεψε με ένα Nissan Juke Nismo RS και βελτίωσε το χρόνο του κάνοντας 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Ωστόσο φέτος πήρε και πάλι μέρος έχοντας ως παρτενέρ ένα Range Rover Sport SVR.
 
Στην πρώτη του προσπάθεια όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο από τα δύο βίντεο που υπάρχουν παρακάτω, ο Grant δεν κατάφερε να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού τουμπάροντας λίγο πριν το τέλος της διαδρομής.  Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και ξαναπροσπάθησε. Η δεύτερη προσπάθεια (στο δεύτερο βίντεο) ήταν και επιτυχημένη με το βρετανικό SUV να περνά τη γραμμή του τερματισμού σε χρόνο 2 λεπτά και 24,5 δευτερόλεπτα.
Μπορεί ο χρόνος να μην ήταν τέτοιος που να έκανε τους θεατές μάρτυρες ενός ακόμα ρεκόρ, ωστόσο στη θέαση της πραγματικά πολύ εντυπωσιακής προσπάθειας οι χρόνοι και τα ρεκόρ παίρνουν σε δεύτερη μοίρα.
 
Δείτε στο πρώτο βίντεο την αποτυχημένη προσπάθεια και στο δεύτερο την επιτυχημένη προσπάθεια του Terry Grant.
 

AUTOFIT PASXA
4green