Ρεκόρ ευρωπαϊκών πωλήσεων για την Kia!

Ρεκόρ ευρωπαϊκών πωλήσεων για την Kia!

2.548 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2021)

Ρεκόρ στο μερίδιο της ευρωπαϊκής αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων πέτυχε η Kia, η οποία είδε παράλληλα τις πωλήσεις της να κινούνται σε ανοδική τροχιά.

Απόλυτα ικανοποιημένη από την πορεία της στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου είναι η Kia. Η κορεατική μάρκα επικαλούμενη επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA)ανακοίνωσε πως πέτυχε νέο ρεκόρ μεριδίου της αγοράς στα επιβατικά αυτοκίνητα για τον Οκτώβριο, το οποίο μάλιστα έρχεται να ακολουθήσει εκείνο του Σεπτεμβρίου, που έφτασε το 4,2%.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Μερίδιο αγοράς στα επιβατικά 5,4%

Σύμφωνα λοιπόν με την Kia, το μερίδιο αγοράς της στα επιβατικά τον 10ο μήνα του 2021 έφτασε το 5,4%, που όπως προαναφέραμε αποτελεί νέο ρεκόρ για τη μάρκα. Αναλυτικότερα, κατά τους πρώτους 10 μήνες του 2021, οι ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 2,7% στις αγορές της ΕΕ, της ΕΖΕΣ (Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελευθέρων Συναλλαγών) και του Ηνωμένου Βασιλείου σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
 

+21,9% οι πωλήσεις της Kia σε σχέση με το 2020

Συνολικά, τον Οκτώβριο πωλήθηκαν 798.693 μονάδες στις αγορές της ΕΕ, της ΕΖΕΣ και του Ηνωμένου Βασιλείου, εκ των οποίων το μερίδιο 5,4% της Kia αντιπροσώπευε 42.809 μονάδες. Τα στοιχεία από την αρχή τους έτους μέχρι σήμερα δείχνουν μια εντυπωσιακή αύξηση 21,9% για την κορεατική μάρκα που έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 430.525 μονάδες το 2021 σε σύγκριση με 353.053 την ίδια περίοδο το 2020.
 

Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος της Kia στην Ευρώπη 

Μιλώντας για τις επιδόσεις της εταιρείας, ο Jason Jeong, Πρόεδρος της Kia Europe, σχολίασε: «Το 2021 ήταν μια χρονιά προκλήσεων για όλες τις βιομηχανίες και ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει επηρεαστεί από πολλαπλές αποτυχίες. Ωστόσο, ήταν επίσης ένας χρόνος προβληματισμού και ανάπτυξης, που είδε την Kia να ανανεώνεται ως πάροχος βιώσιμης κινητικότητας κατάλληλος για το μέλλον, με βάση τα νέα μας ηλεκτροκίνητα οχήματα με χαμηλές εκπομπές ρύπων, τα οποία απευθύνονται σε παλιούς και νέους πελάτες της Kia και κάνουν τη βιώσιμη κινητικότητα μια ρεαλιστική και προσιτή επιλογή για όλους.  Αυτό το απίστευτο μερίδιο αγοράς 5,4% αντικατοπτρίζει τη δύναμη της επωνυμίας μας και την αξία που προσφέρουν τα προϊόντα μας στην ευρωπαϊκή αγορά».

Από ρεκόρ σε ρεκόρ η Kia.
-Νέο ρεκόρ μεριδίου της αγοράς από 4,2% σε 5,4%
-+21,9% οι πωλήσεις της Kia σε σχέση με το 2020.
-Από τα 798.693 αυτοκίνητα που πωλήθηκαν στην Ευρώπη τον Οκτώβρη, τα 42.809 ήταν Kia.
Τι βρίσκουν οι Ευρωπαίοι στα Kia και τα επιλέγουν; Ποιος ο λόγος που η Kia αυξάνει τις πωλήσεις της;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MIKRA VANS LEASING
test center