• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης Χάλιφαξ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

O συνδυασμός του σπρέι με το τσιγάρο προκάλεσε έκρηξη.

«Έσκασε» λόγω αποσμητικού και τσιγάρου

4.693 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/12/2019

Πολύ παράξενο είναι το γεγονός που συνέβη με πρωταγωνιστή ένα SEAT Leon, ο οδηγός του οποίου άθελά του το μετέτρεψε σε μία αυτοσχέδια βόμβα με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

SEAT: Μοντέλα φυσικού αερίου που καίνε 3,5€/100 χλμ.


Το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης Χάλιφαξ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν σύμφωνα με το BBC ο οδηγός χρησιμοποίησε «υπερβολική» ποσότητα αποσμητικού χώρου από ένα δοχείο με προωθητικό αέριο (σπρέι) και στη συνέχεια άναψε τσιγάρο.
 
Όπως βλέπετε και από τις εικόνες η απόφασή του ήταν καταδικαστική, καθώς ο συνδυασμός του σπρέι με το τσιγάρο προκάλεσε έκρηξη, η οποία ήταν τόσο ισχυρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταστραφεί. Τα παράθυρα έσπασαν, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς και το μέγεθος της ζημιάς είναι τόσο μεγάλο που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει με αυτό τον τρόπο. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η έκρηξη προκάλεσε ζημιές και στις βιτρίνες των κοντινών καταστημάτων, αλλά και στα τζάμια διαφόρων οικημάτων.  
 
Παρά την ένταση της έκρηξης, ο οδηγός υπέστη ελαφρά τραύματα και κατάφερε να βγει ζωντανός από το αυτοκίνητο. Σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός από την όλη κατάληξη, κάτι που ανέφεραν σε δηλώσεις τους και οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο.
 
Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Tags: SEAT LEON