• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Για ένα ποσό μαμούθ πωλήθηκε μέσω δημοπρασίας η πρώτη μονάδα της νέας Toyota Supra.

Σάρωσε με το «καλημέρα» η νέα Toyota Supra

4.046 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/1/2019

Για ένα ποσό μαμούθ πωλήθηκε μέσω δημοπρασίας η πρώτη μονάδα της νέας Toyota Supra.

Η «μόδα» που θέλει την πρώτη μονάδα κάποιων μοντέλων παραγωγής να πωλείται μέσω δημοπρασίας γίνεται ολοένα και σε περισσότερα αυτοκίνητα. Έτσι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η νέα Toyota Supra, που όπως είναι φυσικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλεκτών.
 
Πριν από περίπου ένα μήνα ανακοινώθηκε πως το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Supra θα έμπαινε σε δημοπρασία το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον οίκο Barrett-Jackson στο Scottsdale της Αριζόνα, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
 
Μάλιστα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το νέο σπορ ιαπωνικό αυτοκίνητο δεν είναι και λίγα, καθώς ο τυχερός πλειοδότης έβγαλε από την τσέπη του το ποσό των 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 1.841.781 ευρώ). Το ποσό αυτό όπως ανακοινώθηκε θα παραχωρηθεί στο οργανισμό American Heart Association και στο ίδρυμα Bob Woodruff στις ΗΠΑ.
 
Ο κάτοχος της πρώτης μονάδας της GR Supra στις ΗΠΑ θα δει το αυτοκίνητό του να φέρει τον αριθμό 20201, με το «2020» να αντιπροσωπεύει το έτος και το «1» την αρίθμηση των μονάδων που έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής.
 
Όπως βλέπουμε το αυτοκίνητο που πωλήθηκε είναι βαμμένο σε ένα ματ γκρι χρώμα που συνδυάζεται με κόκκινα καπάκια καθρεπτών και ματ μαύρους τροχούς. Το εσωτερικό θα φέρει συνδυασμό κόκκινου και μαύρου χρώματος, στολισμένο με ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως εκτός από τη νέα Toyota Supra, σε δημοπρασία πωλήθηκε και η πρώτη ολοκαίνουργια Ford Mustang Shelby GT500 η οποία αγοράστηκε για 1,1 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 965.000 ευρώ).  

Tags: TOYOTA