Αν και το νέο Audi RS7 βρίσκεται τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά, αυτό δεν εμπόδισε τους σχεδιαστές της Peisert Design να μας δώσουν το όραμά τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το RS7.

Όταν με το καλό παρουσιαστεί το RS7, περιμένουμε να παίρνει κίνηση από το 4λιτρο V8 twin-turbo μοτέρ της Audi, η απόδοση του οποίου αναμένεται να υπερβαίνει τους 600 ίππους.

Σας κάνει για Audi RS7;

7.949 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/4/2017

Μπορεί να απέχουμε περίπου δύο χρόνια από το να δούμε το νέο Audi RS7 το οποίο λέγεται πως θα προσφέρει πάνω από 600 ίππους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ανεξάρτητους σχεδιαστές από το να μας δείξουν από σήμερα το πώς θα μπορούσε να είναι το κορυφαίο Α7.

 
Ένα από αυτά που απασχολούν τους ανθρώπους της Audi αυτόν τον καιρό είναι η δημιουργία του νέου A7 Sportback και συνεπακόλουθα η εξέλιξη των εκδόσεων S7 και RS7. Παρόλο που το τελευταίο βρίσκεται τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά, αυτό δεν εμπόδισε τους σχεδιαστές της Peisert Design να μας δώσουν το όραμά τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το RS7 με βάση τις θεάσεις του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου.
   
Έτσι, λοιπόν, οι κατασκοπευτικές εικόνες αλλά και οι διάφορες διαρροές, αποκαλύπτουν πως το νέο Α7 θα υιοθετήσει μια περισσότερο «αιχμηρή» σχεδίαση σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Φυσικά το παρόν θα δώσει η νέα γρίλια της Audi, ενώ εντυπωσιακά αναμένονται και τα φωτιστικά σώματα του μοντέλου.
 
Συγκριτικά με τις απλές του εκδόσεις, το κορυφαίο μέλος της οικογένειας του Α7 θα διαθέτει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αλλά και πλήθος αεροδυναμικών βοηθημάτων. Σε κάθε περίπτωση, όταν με το καλό παρουσιαστεί το RS7, περιμένουμε να παίρνει κίνηση από το 4λιτρο V8 twin-turbo μοτέρ της Audi, η απόδοση του οποίου αναμένεται να υπερβαίνει τους 600 ίππους.

Tags: AUDI A7, RS7
 
  • Tasos

    Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά αυτά είναι εργαλεία και άλλα τέτοια και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα 1000ρακια αν τραβάνε και πόσο καίνε και προσπαθούμε και καλά να ικανοποιηθουμε και καλά με τα θηρία που φοράνε 1000ρη, 1200ρη κινητήρα και στην πραγματικότητα σέρνονται μην γελιόμαστε ρε παιδιά.