Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον Audi Q2.

Σε δοκιμές το ανανεωμένο Audi Q2

4.268 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Το Audi Q2 βρίσκεται στην αγορά εδώ και λίγα χρόνια όμως οι άνθρωποι της μάρκας πολύ σύντομα πρόκειται να αποκαλύψουν το ανανεωμένο μοντέλο, που θα φέρει μία σειρά από αλλαγές.


Φυσικά αυτές δεν αναμένεται να είναι μεγάλες, ωστόσο θα είναι ικανές να φρεσκάρουν το αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής πρωτότυπα του ανανεωμένου Q2 συνεχίζουν να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης, έχοντας επιλέξει για αυτό το σκοπό τις βόρειες περιοχές της Σουηδίας, όπου τεστάρεται κάτω από πολικές θερμοκρασίες.
 
Μιλώντας για τις αλλαγές, στο εξωτερικό μέρος θα διατηρηθεί  υπάρχον σχεδιασμός, όμως ο πρόβολος θα παρουσιαστεί με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, αλλά και διαφορετική γρίλια που θα μεταξύ άλλων θα λάβει νέο περίγραμμα. Από το φρεσκάρισμα δε θα μπορούσε να απουσιάσει ο προφυλακτήρας, ενώ να πούμε πως σύμφωνα με πληροφορίες τα φώτα ημέρας που θα είναι ενσωματωμένα στους προβολείς θα έχουν παρόμοια εικόνα με αυτά του ανανεωμένου Audi A4 .
 
Στο πίσω μέρος η βασική αλλαγή θα αφορά τον προφυλακτήρα, ωστόσο δεν αποκλείεται μέχρι να φτάσει η στιγμή της επίσημης αποκάλυψης να έχουν συμβεί επιπλέον αλλαγές, για τις οποίες φυσικά και θα σας ενημερώσουμε.
 
Το εσωτερικό θα έρθει και αυτό αναβαθμισμένο, με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις βελτιώσεις της καμπίνας. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις φήμες που έχουν υπάρξει η Audi σκοπεύει να παρουσιάσει αναβαθμισμένη και τη γκάμα των κινητήρων με απώτερο σκοπό να μειωθούν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
 
Το ντεμπούτο του ανανεωμένου Audi Q2 δεν αναμένεται σύντομα, καθώς αναμένεται να συμβεί το 2021.    

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto